The Handmaid's Tale

The Handmaid's Tale

Verfilming van de gelijknamige bestseller en winnaar van 15 Emmy's. In een dystopische toekomst wordt een vrouw gedwongen om als concubine te leven onder een fundamentalistische theocratische dictatuur.

10 afleveringen

Offred, een van de weinige vruchtbare vrouwen die bekend staan als dienstmaagden in de onderdrukkende Republiek van Gilead, worstelt om te overleven als voortplantingssurrogaat voor een machtige commandant en zijn rancuneuze echtgenote.
Offred en haar mededienstmaagden helpen bij de bevalling van Janine, waardoor Offred wordt herinnerd aan de bevalling van haar eigen dochter. Offred komt dichterbij Ofglen, terwijl ze een geheime ontmoeting met de commandant vreest.
Offred bezoekt Janines baby samen met Serena Joy en herinnert zich de vroegere dagen in Gilead voor de revolutie. Ofglen staat voor een moeilijke uitdaging.
Gestraft door Serena Joy begint Offred te ontrafelen en denkt ze na over haar tijd met Moira in het Red Center. Een complicatie bij de Ceremonie bedreigt Offred's verblijf bij de commandant en Serena Joy.
Serena Joy doet een verrassend aanbod aan Offred. Offred herinnert zich het ongewone begin van haar relatie met haar echtgenoot.
Een Mexicaanse ambassadeur die Gilead bezoekt ondervraagt Offred over haar leven als dienstmaagd. Serena Joy denkt na over haar huwelijk en de rol die ze ooit speelde bij het ontstaan van Gilead.
Terugdenkend aan de verraderlijke ontsnappingspoging van haar familie, biedt een schokkende openbaring uit het leven vóór Gilead een nieuw perspectief op Offreds leven.
De commandant verrast Offred met een geheim avontuur in Gilead. Nicks bewogen verleden leidt tot zijn rekrutering door de Zonen van Jacob.
Offred begint aan een gevaarlijke missie voor het verzet. Janine verhuist naar een nieuwe post. Serena Joy vermoedt overspel van de commandant.
Serena Joy gaat de confrontatie aan met Offred en de commandant. Offred worstelt met een ingewikkelde, levensveranderende openbaring. De dienstmaagden staan voor een meedogenloze keuze.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
€ 9,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks