Spring

Spring

Spring gaat over een groep jongeren die zichzelf en de wereld ontdekken in en rond dansschool 'Spring'! Gevuld met dansen, fotografie, mode en stevige muziek.

78 afleveringen

Katrijn is met glans geslaagd in haar eerste jaar aan de balletacademie. Iedereen is erg trots op haar. Alleen Roxanne is jaloers op het succes van Katrijn. Xavier heeft grootse plannen om Spring meer inkomsten te bezorgen.
Pia is met vakantie maar belt dagelijks met Xavier om te horen of alles vlot verloopt. Xavier werkt zich in de problemen. Hij moet zelf dansles geven en zijn gitaaropleiding is ook al geen succes. David heeft een mooi cadeau voor Katrijn.
Roger en David vinden het kunstwerk van Jo maar niets. Evert wil een gitaarcursus starten. Het komt tot een hoog oplopende ruzie tussen Chantal, Katrijn en Roxanne. Roger heeft een grote verrassing voor Katrijn en David.
Jo zoekt een andere plaats om te schilderen en vraagt raad aan Xavier. De lotjes van de tombola gaan snel de deur uit want iedereen wil de hoofdprijs winnen. Tien is aan haar zoveelste nieuwe job begonnen.
Roger en Arlette zijn enorm ontgoocheld met de beslissing van Katrijn. Evert gaat op gitaarcursus bij Xavier. De les eindigt voor Xavier op een zeer slechte manier.
Katrijn kan haar hart luchten aan de telefoon bij Pia. David tracht Roger te vertellen dat hij bij de recherche wil gaan werken. Xavier heeft Jo de opdracht gegeven om het kantoor van Pia te schilderen, maar of dit zo'n goed idee is...
Jo gaat op zoek naar een nieuw appartement. Iedereen maakt zich klaar voor de grote bingo-avond in de bar. David gaat ingangsexamen doen voor rechercheur. Katrijn begint zich te ergeren aan het gezeur van haar vader.
Iedereen is aanwezig op de grote bingo-avond. Roger blijft enorm ontgoocheld in Katrijn en laat haar niet met rust. Roxanne vraagt Xavier om vals te spelen zodat zij de hoofdprijs wint op de bingo-avond.
Jo heeft een nieuwe thuis gevonden voor hem en zijn spin. Pia komt terug van haar vakantie en vindt Spring erg vuil terug. Roger heeft een aantal regels opgesteld voor Katrijn. Tien begint weer aan een nieuwe job.
Tien krijgt tot haar eigen verbazing de job van haar dromen aangeboden. Roxanne doet allerlei pogingen om Xavier terug voor haar te winnen. Het toegangsexamen van David om rechercheur te worden is prima verlopen.
Pia krijgt onverwacht een telefoontje van haar vader. De schilderscursus van Jo heeft veel succes. Roxanne onderneemt nog een laatste poging om de liefde van Xavier terug te winnen.
Jo is zijn spin Marie kwijt. De petitie die Arlette gestart heeft voor een ombudsman in de gemeente loopt als een trein. De conflicten tussen Roger en Katrijn lopen steeds hoger op en Katrijn is het echt beu.
Katrijn heeft onderdak gevonden bij Jo, maar deze is er niet zo gelukkig mee. Roger kan maar niet begrijpen waarom David bij de recherche wil gaan. Arlette is in haar nopjes met haar nieuwe job.
Het avondje stappen heeft Katrijn deugd gedaan. Ze heeft de smaak van het feesten goed te pakken, dit tot ergernis van Jo en David. Francois toont verdacht veel interesse in de pizza-job van Evert.
Jo wil absoluut dat Katrijn een eigen appartement gaat zoeken. De vader van Pia komt binnen een week op bezoek en ze is enorm zenuwachtig. Roger blijft maar zeuren tegen David over het feit dat hij bij de recherche wil gaan.
Katrijn woont nog steeds bij Jo hoewel hij echt wil dat ze zou vertrekken. Arlette probeert te bemiddelen in de ruzie tussen Katrijn en Roger. Marie-France heeft last van kakkerlakken maar weigert de ongediertebestrijding te bellen.
Marie-France heeft nog steeds last van kakkerlakken en besluit de ongediertebestrijding te contacteren, maar daarmee is het probleem van de kakkerlakken nog niet opgelost. Xavier hoort dat zijn vader een feest wil organiseren.
Arlette en Roger hebben nog steeds ruzie. Evert heeft een idee voor een radiospot voor de pizzazaak waar hij werkt. Iedereen trekt naar de karting om de wedstrijd tussen Katrijn, Tien, Xavier en Pia te kunnen zien.
Katrijn organiseert een feestje bij Jo om haar overwinning te vieren. Ze vliegt er goed in en gaat later nog doorfeesten met Xavier. Arlette mist haar dochter enorm.
De vader van Pia komt langs in Spring. Xavier en Katrijn hebben samen hun roes uitgeslapen in de balletzaal na hun feestje. Dit zorgt voor een enorme ruzie tussen Roxanne en Xavier. Ook Jo is het beu en hij zet Katrijn op straat.
Arlette heeft haar handen vol met haar werk als ombudsvrouw. Katrijn maakt het weer goed met Pia en ook Xavier probeert de plooien weer glad te strijken.
Chantal biecht Pia op dat zij de kakkerlakken heeft binnengebracht bij Spring. David begint met de lessen voor zijn cursus zelfverdediging en ook zijn carrière bij de recherche loopt goed.
Xavier zorgt ervoor dat er weer een misverstand ontstaat tussen Pia en haar vader. Arlette vertelt Katrijn waarom Roger zo'n moeite heeft met het feit dat David geslaagd is voor zijn examen bij de recherche.
Het komt tot een discussie tussen Pia en haar vader. David maakt een goede indruk op zijn eerste werkdag. Tien begint aan haar weddenschap met Xavier. Xavier heeft schrik om te verliezen maar wil dit niet toegeven.
De vader van Pia komt nog eens langs bij Spring en hoewel alles weer tegenzit, vertrouwt hij haar toch een heel belangrijke opdracht toe. Roger is de ruzies thuis beu en trekt in bij Jo. Deze kan daar niet mee lachen.
Marie-France probeert haar dochter aan Bas te koppelen maar Chantal ziet dit niet zitten. David is er het hart van in dat hij zijn eerste inval verknoeid heeft. De plannen voor de nieuwe zaak van François en Xavier worden concreet.
Roger logeert nog steeds bij Jo. Arlette onderneemt een poging om het weer goed te maken maar komt snel op die beslissing terug. Pia en de meisjes beginnen te oefenen voor het Zwanenmeer. Chantal en Evert maken de radiospot af.
Chantal is dolgelukkig nu ze opnieuw wat tijd kan doorbrengen met haar vader. David twijfelt nog steeds aan zichzelf en Katrijn wil dat Roger hem helpt. Evert heeft er alle vertrouwen in dat met zijn radiospotje alles in orde komt...
Jo kan zijn spin Marie nergens meer vinden. Hij geeft Roger hiervan de schuld en zet hem op straat. Pia ontdekt dat Marie in de dansschool zit. Evert komt te weten wat Xavier met zijn radiospot heeft gedaan.
Roger komt terug thuis wonen. Hij legt ook zijn ruzie met David bij en wil hem helpen zijn volgende inval voor te bereiden. Tien heeft een idee om Xavier het stelen van de radiospot betaald te zetten.
Xavier treft alle voorbereidingen voor de pizzaparty. François eist dat zijn zoon zich verontschuldigt bij Evert. Spring gaat optreden op de pizzaparty. Iedereen kijkt enorm uit naar het feestje, alleen Chantal is iets minder enthousiast.
De pizzaparty in Spring barst los. Bas weet Chantal tijdens het feestje op een aangename manier te verrassen. Ook Spring zorgt voor een verrassing van formaat. Jo vindt zijn spin Marie terug.
Het zit er serieus tegen tussen Evert en Xavier nu Spring reclame gemaakt heeft op de pizzaparty. Chantal is stapelverliefd op Bas. De begrafenis van Marie vindt plaats.
Jorre, het neefje van Katrijn, komt logeren en Katrijn neemt hem mee naar Spring. Op Spring geraken de meisjes er steeds meer van overtuigd dat ze de choreografie van Pia veel te moeilijk vinden om goed te kunnen dansen.
Christian maakt zich ongerust over Ronald omdat die niets meer van zich heeft laten horen. Roger en David oefenen samen een inval. Roxanne mag de solo dansen in het Zwanenmeer en is dolgelukkig.
Katrijn komt erachter dat Jorre snoep en tijdschriften gestolen heeft in de kiosk en eist dat hij alles terugbrengt. Evert en Xavier blijven ruzie maken. Het schilderij van Jo ter nagedachtenis van Marie is klaar.
Katrijn komt erachter dat Jorre tegen haar gelogen heeft. Als klap op de vuurpijl brengt hij Katrijn ook in een heel moeilijke situatie. De actie van de pizzeria van François loopt als een trein. Christian komt thuis met fantastisch nieuws.
Marie-France is in alle staten nu Christian tot zakenman van het jaar verkozen is. Jorre's gedrag blijft voor problemen zorgen. Evert bedenkt een manier om klanten terug te lokken naar de pizzeria waar hij werkt.
Xavier en François kunnen niet lachen met de nieuwe promotiestunt van Evert. David is zenuwachtig voor zijn laatste proef van het ingangsexamen voor de recherche. Katrijn wil Jorre laten bekennen dat hij die 20 euro gestolen heeft.
De pizza-oorlog woedt in alle hevigheid. Katrijn neemt Jorre mee naar Spring waar hij nu de bar mag doen. Iedereen is laaiend enthousiast over de muziek van Spring in combinatie met het Zwanenmeer. David krijgt de uitslag van zijn examen...
De vader van Pia komt nog eens langs en bezorgt haar meteen weer de nodige kopzorgen. Jorre wordt betrapt tijdens het stelen en biecht alles op. Evert maakt kennis met Karima, de partner van David bij de recherche.
Iedereen heeft te doen met Chantal nu haar vader is opgepakt. Jorre vertrekt terug naar huis. Jo wil dat Tien hem helpt bij het decorontwerp voor het Zwanenmeer. De eerste kennismaking tussen Katrijn en Karima verloopt niet al te best.
Sinds Katrijn kennis gemaakt heeft met Karima is ze zichzelf niet meer. Chantal voelt zich schuldig nu haar vader is opgepakt. Xavier heeft een kunstschilder gevonden die hem wil helpen zijn schilderij te maken.
Evert heeft de muziek van Spring herwerkt voor het Zwanenmeer. François is zijn kok kwijt om pizza's te bakken maar Katrijn helpt hem uit de nood. Evert toont interesse in de nieuwe collega van David.
Katrijn is stikjaloers op Karima en dat zorgt voor spanningen tussen Katrijn en David. De commissaris vertrouwt Karima en David een grote opdracht toe. Pia is enthousiast over de muziek van Spring voor het Zwanenmeer.
Katrijn ziet de buitenlandse opdracht van David niet zitten. Evert komt erachter dat Katrijn bij François werkt. Zowel Chantal als Katrijn zitten in de put. De kunstkenner komt langs in de dansschool.
Xavier valt door de mand met zijn schilderij. Het komt tot ruzie tussen David en Katrijn en ook tussen Chantal en Bas gaat het niet goed. Roxanne maakt een verkeerde beweging en bezeert haar enkel.
David en Karima vertrekken naar Canada. De blessure van Roxanne is niet zo erg. Katrijn is nog steeds stikjaloers op Karima en neemt een drastische beslissing.
Christian wordt overgebracht naar België. Chantal is kwaad op haar moeder omdat die aan haar reputatie denkt in plaats van aan haar vader. Roxanne brengt Xavier en François in de problemen. Ben gaat langs bij Jo om bij te praten.
Christian komt aan in België. Chantal is dolblij haar vader weer te zien. Het weerzien met Marie-France en Ronald verloopt minder hartelijk. Katrijn wil alles uitpraten met David.
Katrijn heeft iedereen enorm doen verschieten. Tien en Evert pakken Xavier terug voor de streek die hij met Evert heeft uitgehaald. Katrijn maakt het terug goed met David. Xavier stelt Ben enorm teleur.
Katrijn gaat zich verontschuldigen bij Karima. Er hangt romantiek in de lucht tussen Evert en Karima. Xavier heeft het spelletje dat Tien en Evert met hem spelen door. David wil Christian helpen. Jo maakt Ben duidelijk waar hij staat.
De pizzeria van Xavier en François draait op volle toeren. Roxanne vindt dat Xavier te weinig aandacht aan haar besteedt. Chantal is erg verdrietig nu haar vader in de gevangenis zit.
Evert wil zijn brommer laten opdrijven om zo sneller pizza's te kunnen leveren. Hij vraagt aan Tien om hem te helpen. David moedigt Evert aan om Karima uit te vragen.
Katrijn en David zijn 2 jaar samen. Allebei zorgen ze voor een verrassing. De concurrentiestrijd tussen de pizzeria van Xavier en de pizzeria waar Evert werkt, blijft doorgaan.
Xavier en Evert houden een straatrace om te zien wie het snelste pizza's kan bezorgen. Karima zit te wachten op haar date in de bar van de dansschool, maar die komt niet opdagen...
David stort zich volop op het onderzoek. Hij wil bewijzen dat Christian onschuldig is. Evert wordt wakker in het ziekenhuis en beseft dat hij een stommiteit begaan heeft.
Evert wil het goedmaken met Karima en organiseert een nieuwe date. Hij tovert zijn ziekenhuiskamer om tot een romantisch restaurant... David toont zijn gevonden bewijzen aan de commissaris.
Tien, Jo en Evert nemen de muziek voor het Zwanenmeer stiekem op in het ziekenhuis tot een verpleegster hen betrapt. Arlette vraagt aan Pia of een ploeg American Footballspelers gebruik mag maken van de douches in Spring.
Chantal is dolblij dat haar vader opnieuw een vrij man is. Karima en Evert groeien meer en meer naar elkaar toe.
Evert wacht op de uitspraak van de rechtbank. Roxanne blaast een belangrijke fotoshoot af. Marie-France is in alle staten en denkt er aan om Tien te vragen als model voor de shoot.
Tien heeft geen interesse in een opdracht als fotomodel. Evert krijgt te horen wat de uitspraak van de rechter is en is niet tevreden. Hij broedt op een plannetje om Xavier hiervoor betaald te zetten.
Tien bedenkt zich en legt de fotoshoot vast. Evert gaat over tot actie en voert zijn plan door. Xavier ontdekt een brandhaard in de pizzeria van zijn vader.
De pizzatent van François is volledig uitgebrand. Xavier en zijn vader zijn in alle staten. Karima en David starten een onderzoek.
François en Xavier worden ondervraagd door de politie. David en Karima denken dat iemand opzettelijk de pizzatent in brand heeft gestoken.
Evert wordt aangehouden voor ondervraging door Karima en David. Hij wordt verdacht van brandstichting. De fotoshoot van Tien verloopt vlot dankzij de hulp van Katrijn.
Evert vertelt zijn advocate de waarheid over de brandstichting. Xavier traint voor de eerste maal mee met de American Footballploeg van Stan. Christian vertrekt onverwachts terug naar Canada.
Xavier en François worden opnieuw ondervraagd. Marie-France is zeer enthousiast over het modellenwerk van Tien.
Iedereen vindt de affiche met Tien erop fantastisch. Marie-France heeft meteen een nieuwe opdracht voor haar. David heeft een nieuwe verdachte in de brandstichting-zaak.
Pia wil de dansopdracht afblazen. Ze vreest dat de opdracht gaat mislukken omdat niemand tijd heeft om er aan mee te werken. Karima en David zijn opgelucht want de verdachte bekent de brandstichting.
Tien en Roxanne vertrekken naar Milaan. Katrijn probeert er voor te zorgen dat de opdracht toch doorgaat en organiseert een crisisvergadering.
Tijdens de crisisvergadering besluit iedereen om keihard mee te werken aan de opdracht. Tien voelt zich schuldig omdat ze niet kan meehelpen nu ze in Milaan zit.
Katrijn leidt de opdracht in goede banen. Ze weet inmiddels ook wat ze gaat studeren en maakt het aan haar ouders bekend.
Arlette en Roger zijn laaiend enthousiast over de studiekeuze van hun dochter. Evert stelt aan Xavier voor om een gitaarsolo tijdens het Zwanenmeer te spelen. Xavier speelt voor de eerste keer en wedstrijd American Football mee.
Marie-France en Chantal zijn doodongerust want Christian is nog steeds vermist. De vader van Pia komt langs om te controleren of alles in orde komt voor de première van het Zwanenmeer.
Iedereen wordt steeds zenuwachtiger want de grote première van het Zwanenmeer nadert. Gaat de vader van Pia de voorstelling wel goed vinden?
De generale repetitie loopt vlot maar Pia is bang voor de reactie van haar vader. Vlak voor de première heeft Karima nog een verrassing .
De voorstelling begint. De vader van Pia is heel tevreden tot het moderne gedeelte van het Zwanenmeer begint...
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
€ 9,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks