Spring

Spring

Spring gaat over een groep jongeren die zichzelf en de wereld ontdekken in en rond dansschool 'Spring'! Gevuld met dansen, fotografie, mode en stevige muziek.

52 afleveringen

Thomas en Jonas hebben "Spring" verlaten. Evert en Pieter hebben al een nieuwe keyboardspeler maar nog geen drummer. Evi zou deze zomer graag een solo dansen. Ze doet erg haar best en krijgt hulp van Maggy.
Chantal vindt dat Pieter te weinig tijd voor haar maakt. Katrijn heeft opnieuw een fotoshoot. Marie-France heeft spijt dat ze Katrijn ooit heeft voorgesteld om model te worden. Evi mag van Maggy op de eerste rij dansen.
Xavier beweert dat Spring nooit een goede drummer zal vinden. Evi heeft te weinig zelfvertrouwen en danst niet zo goed nu ze op de eerste rij staat. Evert is nog steeds heel erg verliefd op Katrijn.
Vandaag worden er drumaudities gehouden in de bar. De meisjes zijn nieuwsgierig naar de nieuwe opdracht die de dansstudio gekregen heeft.
Maggy heeft een afspraak met de verantwoordelijke voor de nieuwe dansopdracht. De audities hebben niets opgeleverd en Spring heeft nog steeds geen goede drummer. De manager van Woefer blijkt ook de manager van Spring te zijn.
Maggy mag niets vertellen over de nieuwe dansopdracht. Ze kan enkel zeggen dat het een hele leuke opdracht is. Pieter, Evert en Tien hopen dat David bij Spring wil komen drummen.
David heeft beslist of hij komt drummen bij Spring. Katrijn wil heel graag dat Evi de volgende solo danst. Evert moet zijn belofte nakomen en een karaoke organiseren.
Evert heeft een vakantiejob als Pizzaboy. Xavier haalt meteen al een grap met hem uit. De karaoke-avond is een groot succes. Katrijn stelt aan Chantal voor om zich niet in te schrijven voor de dansopdracht zodat Evi zeker de solo danst.
Tijdens de karaoke-avond verklapt Tien dat Pieter een verrassing heeft voor Chantal. David en Katrijn schieten erg goed met elkaar op. Marie-France zorgt er voor dat Katrijn vervangen wordt door een ander model.
Evi verzwikt haar voet tijdens de repetities en vreest dat ze haar solo kan vergeten. Om de pijn te verzachten houden de meisjes een girlsnight. Katrijn misloopt een opdracht als model en hoopt dat haar carrière hierdoor niet afgelopen is.
Katrijn en Chantal beslissen om niet deel te nemen aan de dansopdracht waardoor Evi haar kansen op een solo ziet toenemen. De toekomst van Spring of Woefer staat op de helling want de manager zal moeten kiezen.
Spring moet van hun manager voor vernieuwing zorgen of hij kiest voor Woefer. Pieter heeft het schitterende idee om Katrijn en Chantal als zangeressen aan de groep toe te voegen. Beide meisjes zijn meteen gewonnen voor het voorstel.
Er bloeit iets moois tussen Katrijn en David. Evert heeft het er een beetje moeilijk mee maar hoopt toch dat ze samen gelukkig worden. De strijd tussen Spring en Woefer gaat verder. Woefer zoekt een manier om de manager voor zich te winnen.
Xavier wil voor onrust zorgen bij Spring. Hij probeert Chantal en Katrijn tegen elkaar op te zetten. Hij maakt hen elk afzonderlijk wijs dat er maar plaats is voor één zangeres bij Spring. David wil voor de politie gaan werken.
Evi ontmoet haar idool: Steve van Fusion. Ze heeft Maggy beloofd om hierover niets te zeggen tegen de meisjes. De jongens beslissen met een geheime stemming wie de nieuwe zangeres van Spring mag worden: Chantal of Katrijn.
De geheime stemming over de nieuwe zangeres zorgt voor veel problemen. Pieter beslist dan maar zelf, maar dit zorgt voor grote onrust binnen de groep. Xavier en Axel lachen in hun vuistje.
Evert heeft een oplossing om de problemen van Spring op te lossen. Tussen Pieter en Chantal lijkt het niet meer in orde te komen. Zullen ze nog vrienden blijven? De meisjes zijn enthousiast over de nieuwe dansopdracht voor Fusion.
Woefer pakt uit met een nieuwe zangeres. Voor Spring dringt de tijd. Over enkele dagen moet hun nieuwe nummer klaar zijn. Chantal overweegt dan toch om deel te nemen aan de solo voor de nieuwe clip van Fusion.
Maggy kan Chantal en Katrijn overtuigen om samen deel te nemen aan de dansopdracht. Pieter krijgt het weekendje Ardennen terug van Roger en zoekt iemand om samen met hem te gaan. Roger heeft een enorme verassing voor Arlette.
Pieter en Tien kijken ernaar uit om samen op weekend te gaan, maar niet iedereen is daar gelukkig mee. Evert schrijft naarstig verder aan de tekst van het nieuwe Spring nummer. Chantal loopt er niet zo gelukkig bij.
De meisjes repeteren hard om de moves van Maggy onder de knie te krijgen. Tien en Pieter zijn op weekend naar de Ardennen. Chantal heeft het heel moeilijk dat Pieter met Tien vertrokken is.
Komt er dan toch een nieuwe zangeres voor Spring? Als het van Evert afhangt wel. Pieter en Tien werken hard verder aan de muziek voor het nieuwe nummer. Chantal weet het allemaal niet goed meer.
Pieter en Tien komen terug van een gezellig weekend. Evi is maar al te blij dat ze de nieuwe zangeres van Spring mag worden. Katrijn en David genieten van elkaar en zijn smoorverliefd.
Spring repeteert hun nieuw nummer met hun nieuwe zangeres. Maggy heeft een groot probleem. De meisjes zien hun kansen om mee te doen in de nieuwe clip van Fusion hierdoor afnemen. Tien probeert Pieter iets duidelijk te maken.
Het ziet ernaar uit dat de meisjes niet kunnen deelnemen aan de audities voor de clip van Fusion. Woefer moet dringend werk maken van een goede tekst of het loopt fout af. Marie-France wil de meisjes helpen.
Nu ze mogen deelnemen aan de audities zijn de meisjes volop aan het repeteren. Woefer heeft een stout plan bedacht. Chantal tracht Pieter jaloers te maken.
Tien krijgt steeds meer gevoelens voor Pieter maar weet niet hoe ze hem dit moet zeggen. De meisjes geven het beste van zichzelf tijdens de repetities. Chantal wil Pieter nog steeds jaloers maken. Maar zal haar plannetje lukken?
Pieter trakteert de groep op een cinema omdat ze hard gewerkt hebben. Ook Chantal en Axel gaan een film zien. Woefer repeteert de gestolen tekst van Spring.
De dag is aangebroken dat Spring en Woefer hun nieuwe single moeten presenteren aan hun manager. Na het optreden loopt alles uit de hand. Steve van Fusion informeert bij Maggy hoe het staat met de dansrepetities.
Woefer en Spring hebben zware ruzie met elkaar. Ook Chantal krijgt het hard te verduren van de meisjes. Betekent dit het einde van beide groepen of krijgen ze van hun manager toch nog een tweede kans.
Chantal is van plan om met iedereen alles uit te praten. Spring wil hun tweede kans volop grijpen en gaat stevig repeteren. Eindelijk vertelt Tien dat ze verliefd is op Pieter.
Hoe zal Pieter reageren als hij hoort dat Tien verliefd is op hem? Evi denkt dat ze de twee een handje moet toesteken. Maggy verdeelt de meisjes in koppels voor de dansopdracht.
Katrijn en Evi plannen een eerste date voor Pieter en Tien. Evert krijgt het weer aan de stok met Dizzy. Marie-France heeft een plan om Chantal te helpen.
Chantal heeft het moeilijk met het feit dat Pieter en Tien een koppel zijn. Evert is van plan om Dizzy eens aan te pakken en te reageren op al die pesterijen.
Het moment van de auditie is aangebroken. Wie zal in de nieuwe clip dansen? Chantal heeft het nog steeds moeilijk om Pieter en Tien samen te zien. Ze hoopt vurig dat ze slaagt in de dansopdracht om zo Pieter terug te winnen.
Katrijn en Evi zijn dolblij dat ze door Steve gekozen zijn voor de clip van Fusion. Chantal zoekt nogmaals troost bij David maar dit loopt fout af. Maggy komt voor een groot dilemma te staan.
Tussen Chantal en Katrijn is alles terug koek en ei. Maggy moet beslissen of ze naar Parijs vertrekt voor een dansopdracht of niet. Roger en David zijn nog steeds koortsachtig op zoek naar de graffitispuiter.
Alles wordt in het werk gesteld om er een spetterend verjaardagsfeestje van te maken voor Maggy. Tien wil niet afgaan voor Pieter en ze vraagt aan Evi en Katrijn om haar te leren slowen.
Het feestje voor Maggy wordt een groot succes. Roger voelt zich volledig in zijn nopjes tijdens de hot-dog party. De meisjes maken voor het eerst kennis met de nieuwe danslerares.
Het feestje is volop aan de gang. Zullen Tien en Pieter hun eerste kus aan elkaar geven? Maggy neemt afscheid van de meisjes en vertrekt naar Parijs. Het blijkt dat Marie-France en Laura elkaar kennen.
Pieter ontdekt wie de graffitispuiter is maar staat voor een zware keuze of hij het zal vertellen of niet. Laura legt er zwaar de pees op tijdens de dansrepetities en de meisjes geven het beste van zichzelf.
Pieter is teleurgesteld in Tien. Ook Xavier komt te weten wie de graffitispuiter is. Laura is niet tevreden over de prestaties van Katrijn en wil haar vervangen door Chantal. De meisjes zullen onderling moeten uitmaken wie de beste is.
De kans dat Chantal Katrijns plaats inneemt wordt steeds groter. Zou Marie-France hier voor iets tussen zitten? Axel en Xavier weten dat Tien de graffitispuiter is en dat betekent niet veel goeds voor de toekomst van Spring.
David en Roger blijven hopeloos op zoek naar de graffitispuiter. Zal Tien de waarheid opbiechten? Laura maakt het Katrijn enorm moeilijk tijdens de dansrepetities. Ze wil Katrijn zover krijgen dat ze uit de dansgroep stapt.
Laura heeft Katrijn zover gekregen dat ze stopt met dansen. Maar dan duikt er plots iemand op die niemand verwacht had. David zit met een probleem en weet niet hoe hij dit moet oplossen. Woefer wil scoren met het lied van Spring.
De meisjes zijn enorm blij dat Maggy terug is van Parijs zodat ze niet meer hoeven te repeteren met Laura. Woefer chanteert Spring: ze moeten stoppen of Axel brengt Roger ervan op de hoogte dat Tien de graffitispuiter is.
Roger komt te weten wie de graffitispuiter is en kan daar helemaal niet om lachen. Tien wacht een fikse uitbrander van Roger en een serieuze boete. Betekent de chantage van Woefer nu het einde van Spring of toch niet?
Pieter en Roger hebben een gesprek met de manager om te bewijzen dat Spring nog springlevend is en er zeker mee wil doorgaan. Voor Woefer ziet de toekomst er niet zo goed uit nu de waarheid aan het licht gekomen is.
Xavier en Axel krijgen het zwaar te verduren nadat hun bedrog ontdekt is. Maggy legt Xavier enkele zware straffen op en Axel wordt door Roger in de boeien geslagen. Spring brengt hun nummer voor de manager en ze doen het fantastisch.
Het is eindelijk zover, de meisjes staan voor de grote auditie om in de nieuwe clip van Fusion te dansen. Iedereen is enorm zenuwachtig. Marie-France is ook aanwezig en hoopt nog steeds dat Chantal de plaats van Katrijn kan innemen.
David en Katrijn zitten opgesloten door de smerige streek van Marie-France. Katrijn komt te laat op de auditie en Chantal heeft haar goed vervangen. Katrijn probeert Mr. Lemaître toch nog te overtuigen om een tweede kans te krijgen.
De meisjes zitten samen en wachten vol spanning op een telefoontje van Steve van Fusion. Maggy krijgt te horen wie er mag dansen in de nieuwe videoclip en het is voor iedereen een verrassing. De manager komt met goed nieuws voor Spring.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
€ 9,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks