PAW Patrol

PAW Patrol

PAW Patrol is een avontuurlijke serie over een reddingsteam bestaande uit zeven heldhaftige puppy's: Chase, Everest, Marshall, Rocky, Rubble, Skye en Zuma.

26 afleveringen

Winnie Winnington komt met haar bijzondere haan Roosterio naar de kippenshow in Avonturenbaai. - Bettina raakt ingesneeuwd op de Berg van Jake.
Burgemeester Humdinger verstopt zichzelf in een grote chocolade paashaas om een ei te kunnen stelen. - De Grote Wendini komt naar het Paasfestival in Avonturenbaai, maar haar trucs verlopen niet allemaal even soepel.
Rubble droomt dat hij een buitenaardse dubbelganger heeft. - Alex is jarig en er komt een clown op zijn verjaardagsfeestje optreden.
De Cheetah steelt de Paw Patroller en wil een racebaan bouwen in de jungle.
Burgemeester Humdinger wordt gefotografeerd vanwege zijn mooie snor, maar vlak voordat de fotograaf komt haalt hij zijn snor er per ongeluk af. - Machinist Ed komt onderdelen brengen voor de kermis, maar zijn trein komt vast te zitten in de tunnel.
Burgemeester Humdinger steelt de waterlopers van Francois en wil daarmee naar Schildpadeiland. - Mevrouw Marjorie ontvangt een brief van een oude vriend die op een onbewoond eiland woont.
Een bijenfamilie in de jungle zoekt een nieuwe plek om te wonen en ze vinden iets in de buurt van de drinkplas. Hierdoor durven de olifanten daar niet meer te komen. - De pups gaan kamperen en Meneer Wingnut heeft leren jodelen.
Het treinspoor bij Slingerzand Canyon is gerepareerd en de heropening van het station wordt gevierd. - Tilly Turbot en Mevrouw Marjorie nemen Burgemeester Goodway mee op een ziplinetocht door de jungle.
Burgemeester Humdinger verleidt mensen om ijskoude wateren te bevaren op zoek naar een Antarctische schat. - Ryder is raketmotoren op zijn wagen aan het monteren. Als hij even wat anders gaat doen, ziet Alex een kans om met de wagen te gaan spelen.
Burgemeester Humdinger heeft een apparaatje waarmee hij dierengeluiden kan veranderen. - Kaptein Turbot is op zoek naar een voetvis.
Burgemeester Humdinger probeert met een opvallend bord toeristen naar Boerengat te lokken om daar sterren te gaan kijken. - Francois schildert een portret van de Prinses van Blaffenburcht.
Burgemeester Goodway gaat samen met Helga Humdinger op zoek naar de zeldzame kippentulp. - Danny en Alex verzinnen een nieuwe stunt met een oude mechanische haai.
Winnie Winnington komt naar Avonturenbaai voor de kikkersprongkampioenschappen. - Door een beverdam kunnen de zalmen niet meer naar zee zwemmen. De Paw Patrol komt met een oplossing.
Durfal Danny X gaat met Ryder en de pups naar half-pipe canyon. Voordat ze gaan slapen, vertelt Danny een spookverhaal. - Burgemeester Goodway geeft een glow-in-the-dark feestje.
De pups worden tot ridder geslagen en krijgen de opdracht om Blaffenburcht te beschermen. Claw, een vroegere ridderpup, is op het slechte pad beland.
Meneer Wingnut heeft een machine gebouwd die Boer Al moet helpen met het oogsten van de amandelen. - Boer Al droomt dat zijn dieren de boerderij overnemen.
Rocky en Burgemeester Humdinger komen vast te zitten in een huis van karton. Om te kunnen ontsnappen, moeten ze verschillende puzzels oplossen. - Toerende Travis gaat op zoek naar Grootbek Eiland. Skye helpt hem mee.
Wanneer de hertog en Claw een magische ketel gebruiken om de mensen van Blaffenburcht in slaap te brengen, mislukt hun plan wanneer de betoverde mist werkt. Het is aan Paw Patrol om de draak samen met alle anderen in de stad wakker te maken.
Ryder en de pups zijn in Blaffenburcht om een riddertoernooi mee te maken. - Claw vangt twee babydraken, maar komt zelf ook vast te zitten.
Door blauwe bloemen te eten, gaat Sparks ijs spuwen. - De Hertog heeft een nepbot van Excaliblaf. Chase trekt het bot uit de steen.
Een danswedstrijd op niveau loopt mis als een zwevende dansvloer de deelnemers wegvoert. - De pups onderzoeken een mysterie in een museum met onderwaterthema, en ontdekken een octopus die wil terugkeren naar de oceaan.
Burgemeester Humdinger krijgt twee oppaskinderen op bezoek, maar er ontstaan problemen als ze ruzie krijgen met zijn poesjes. - Goodway en Humdinger worden per ongeluk opgesloten in een kas en moeten gered worden van een exotische plant.
Burgemeester Goodway raakt met haar neefje verloren op zee en ze moeten gered worden van een zwerm zwanen. De Paw Patrol schiet te hulp! - Als Burgemeester Humdinger de dierenwasmobiel van Katie steelt, gaan de pups er achteraan.
Als Kapitein Turbot de bergen in gaat om aan z'n boek te werken, gaat Wally de Walrus naar hem op zoek. - Burgemeester Humdinger steelt een busje vol Gummies.
Rubble & Wild redden dieren van een grote rollende bal met wol. - Skye & Rory redden samen een schilder van een brug. - Marshall & Leo werken samen om een reuzenrad tegen te houden. - Shade & Everest redden een geitje uit de bergen.
De pups helpen Francois met een enorme lekkage. - Anthony de miereneter komt vast te zitten op Bliksemschicht het robotpaard. - De pups redden Chickaletta haar uitkomdag. - De pups helpen de Snackmobiel van meneer Porter de berg weer op te krijgen.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
€ 9,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks