PAW Patrol

PAW Patrol

PAW Patrol is een avontuurlijke serie over een reddingsteam bestaande uit zeven heldhaftige puppy's: Chase, Everest, Marshall, Rocky, Rubble, Skye en Zuma.

26 afleveringen

Harlod bouwt met zijn superkrachten een machine om zichzelf mee te klonen, maar Burgemeester Humdinger gebruikt de machine per ongeluk eerst - Harold wil burgemeester worden van de maan en verandert de vuurtoren van Kaptein Turbot in een raket.
Het is de dag van de verkiezingen en de inwoners van Avonturenbaai mogen stemmen wie ze als burgemeester willen. - Er lekt gom uit een boom in de jungle waar de aapjes kauwgombellen van blazen. Totdat ze mee worden genomen door de wind.
Toerende Travis wil naar Mars reizen, maar hij belandt op de zuidpool. - Alex, Meneer Porter en de pups reizen naar de jungle om Carlos en Tracker te helpen met het tellen van baby papagaaien.
Harold, Vogelvrouw en de Kopiekat slaan de handen ineen en de drie superslechteriken stelen de mega meteoriet van de Megapups! De Megapups moeten hun meteoriet terug halen en elkaar opladen om de slechteriken tegen te houden!
Meneer Porter krijgt een robot die hem kan helpen in het café. - Meneer Porter heeft een nieuwe oven waarmee hij heel veel taarten tegelijk kan bakken.
Ryder heeft een nieuw gebied ontdekt en neemt de pups ermee naartoe. Zo ontmoeten ze Rex, Taylor en Dokter Turbot.
Maverick botst tegen een rotswand aan en raakt de gewond. Gelukkig kunnen de Paw Patrol en Dokter Turbot hem helpen. - Er staat een vulkaan op uitbarsten op de Dinogronden. Maar er staan dinosaurussen te grazen aan de voet van de vulkaan.
Burgemeester Humdinger heeft een dinosauruskostuum gebouwd voor zijn dinosaurussafari. Ook wil zijn katjes leren brullen als een echte dinosaurus en daarvoor moeten ze naar de Dinogronden.
Een T-rex met kiespijn vernielt de jungle. - Francois en Kaptein Turbot gaan hun familie opzoeken op de Dinogronden. Maar omdat Dokter Turbot eerst nog wat werk te doen heeft, gaan Francois en Horatio met z'n tweeën op pad.
Toerende Travis belandt in Avonturenbaai en heeft een exotische vogel meegenomen. - Er wordt een zeepkistenrace georganiseerd voor de kinderen in Avonturenbaai. Burgemeester Humdinger wil ook meedoen, want er valt een grote beker te winnen.
Boer Al en Burgemeester Goodway gaan parachutespringen, maar door de harde wind gaat dat niet helemaal goed. - Alex moet cupcakes mee naar school nemen, maar Kaptein Turbot heeft per ongeluk de gebaksdoos meegenomen naar de Platvis.
Sid de Schavuit is in Avonturenbaai en steelt de Sleutel van de Stad.
Ome Otis gaat mee naar de jungle om een verborgen goudmijn te zoeken. - Meneer Wingnut gaat bij Ome Otis langs om zijn hut van de nieuwste technologie te voorzien.
De pakketjes van Danny en Juf Marjorie worden verwisseld. - De pups hebben een verrassing voor Ryder, maar voordat ze die aan hem kunnen geven, komt het cadeau in de jungle terecht.
Burgemeester Humdinger en Burgemeester Goodway willen gaan ijsvissen, maar als ze op de vlucht moeten voor wolf komen ze vast te zitten. - Chase doet mee aan een Rodeo wedstrijd. Burgemeester Humdinger doet ook mee en probeert vals te spelen.
Als een hevige regenbui een stoepkrijttekening weg lijkt te gaan spoelen, probeert Alex met de Mini Patrol het werk te redden. - Boer Al heeft een bijzondere aardappel gekweekt die gefotografeerd zal worden voor een speciaal groentenboek.
Burgemeester Humdinger verandert de kaart waarop staat wie lief is geweest en dus een cadeautje krijgt.
Tracker raakt vermist in de jungle en Paw Patrol gaat op zoek. - Danny en Ace gaan de berg El Grande beklimmen, onderweg komen ze een adelaar tegen.
Burgemeester Goodway droomt dat ze op een eiland terecht komt waar Chickaletta koningin is. - Toerende Travis komt met zijn ballon aan de boot van Kaptein Turbot vast te zitten.
Er komt een motorbende naar Avonturenbaai op de dag dat Wild Cat een motorshow komt geven.
Burgemeester Humdinger heeft een nieuw apparaat, de Troepdinger 3000. - De Prinses komt op bezoek in Avonturenbaai en Burgemeester Goodway heeft een speciaal cadeau besteld.
Meneer Porter heeft een mini-donutmachine. Als de Grom Grom Club dat ziet, willen ze die stelen. - De Grom Grom Club neemt de grot van Burgemeester Humdinger over en sluit de Burgemeester buiten.
Burgemeester Goodway gaat undercover bij de Grom Grom Club.
De Grom Grom Club wil herrie schoppen en steelt de tourbus van Burgemeester Goodway. - Chase heeft last van zijn kattenallergie als hij in de buurt van Wild Cat komt, maar dat wil hij hem niet vertellen.
Meneer Wingnut gaat zijn rommel opruimen. Nadat hij alles op een oude auto heeft geladen, kan hij een dutje gaan doen. - Door een botsing met een vrachtschip komt er allemaal plastic afval in zee terecht.
De pups gaan kamperen in de jungle, maar als het donker wordt, horen ze een hard en eng geluid. - Julia en Julius nemen hun klasdier mee naar Burgemeester Goodway.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
PROMO: Bespaar nu 30%
€ 8,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks