Onder Vuur

Onder Vuur

Spannende Vlaamse VRT-dramareeks over een groep brandweermannen en -vrouwen die vechten voor het voortbestaan van hun kazerne.

Afleveringen

8 afleveringen

Na het verlies van Nina en het vertrek van Orlando is Post Oosteroever geamputeerd achtergebleven. De komst van vier nieuwe brandweermensen betekent de redding van de kazerne, maar ook een moeilijke doorstart als 'nieuw samengesteld gezin'.
Na een misgelopen interventie laaien de spanningen in Post Oosteroever hoog op en breekt de strijd om de positie van chauffeur los tussen Nouri en Boris. Dominique probeert haar post uit de wind te zetten.
Het spook van de Dennis Lefever-interventie blijft rondwaren op en buiten de kazerne. Net op het moment dat Cassia terug verblijfsco-ouderschap over haar zoon Lucien verkrijgt, probeert beste vriendin Jade haar te overtuigen van een pikant businessplan.
Zijn persoonlijke problemen brengen Boris nu ook professioneel in moeilijkheden en dwingen hem om zich uitgerekend tot rivaal Nouri te wenden voor hulp. Ondertussen neemt Orlando's wantrouwen tegenover Pieter gevaarlijke proporties aan.
Om het conflict met Lefever niet verder te laten escaleren heeft het Brandweercommando besloten om Post Oosteroever een sanctie op te leggen met Nouri als zondebok. Nouri confronteert Boris hiermee, die zijn persoonlijke problemen alleen maar ziet verergeren.
Een concertbezoek van Katrien en Boris loopt niet zoals gewenst. Boris biecht zijn gevoelens en onzekerheden op aan Katrien, die dat niet goed opneemt. Pieter confronteert Jade met wat de aanbidder hem over haar verteld heeft. Jade is hier niet mee opgezet.
Een geschorste Dominique kan haar plusdochter Marieke niet afschermen van media en publiek. Marieke vindt uiteindelijk haar toevlucht bij een collega verpleegster. De gevolgen van de rave-interventie blijven Cassia achtervolgen.
Maaike vindt de zware pijnstillers van Orlando en confronteert hem ermee. Hij beseft dat het niet zo verder kan. Hij belooft dat hij gaat stoppen als brandweerman. Een onheilspellende oproep komt binnen bij Post Oosteroever.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
€ 9,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks