Onder Vuur

Onder Vuur

Spannende Vlaamse VRT-dramareeks over een groep brandweermannen en -vrouwen die vechten voor het voortbestaan van hun kazerne.

Afleveringen

10 afleveringen

Post Oosteroever kampt met personeelstekort en verouderd materiaal. De voortekenen van een nakende fusie met Post Centraal. In afwachting daarvan moeten ze zich met beperkte middelen weten redden op gevaarlijke interventies.
De gemoederen tussen Post Oosteroever en Post Centraal laaien verder op tijdens een zware interventie. Boris overschrijdt de grenzen van zijn beroep nadat een slachtoffer een gevoelige snaar bij hem raakt.
Onder invloed van Patrick grijpt Post Oosteroever extra hard in op de vissersprotesten aan de kaai. De Post maakt er zich populair mee bij het stadsbestuur, maar krijgt er een gevaarlijke vijand bij.
Een onverwachts voorstel van Maaike zet ruis op de relatie en kruipt in Orlando's hoofd tijdens een interventie. De Vlaeminck zet Dominique voor een onmogelijke keuze in het kader van de fusie tussen Post Oosteroever en Post Centraal.
De opstandige visserij blijft de kansen van Post Oosteroever om hun fusie te vermijden dwarsbomen. Tijdens een interventie met een brandende vissersboot op zee riskeert Post Oosteroever eigen levens voor de groep die hen belaagt.
Een brand in een gevangeniscel dwingt Tom en Nina om uit hun relatieproblemen los te breken. Dominique probeert verhaal te halen bij Noelle, maar die ontloopt haar. Henri's toestand verergert, waardoor hij een gevaar wordt voor zichzelf.
De klopjacht op een brandstichter levert Tom zijn eerste brandexpertise op. Noelle probeert zich te verzoenen met Post Oosteroever en krijgt van Dominique een laatste kans.
Sofie helpt Boris bij zijn relatieproblemen met Katrien, maar wanneer Boris vermoedt dat Sofie in gevaar is, komen er bij Boris lang verborgen gevoelens naar boven. Patrick probeert de onschuld van Raf te bewijzen die spoorloos verdwenen is.
De fusie met Post Centraal én de opsplitsing van de ploeg van Post Oosteroever lijkt onafwendbaar, maar Orlando heeft een plan om de ploeg samen te houden. Maar daarvoor moet hij een onverwacht bondgenootschap smeden en een offer maken.
Terwijl Tom en Skippy een ontdekking doen over de brandstichtingen, staat Patrick opnieuw voor een keuze die zijn familie dreigt te verscheuren. Dominique verzoent zich met haar vader en ook Nina gaat de confrontatie met haar verleden aan.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
PROMO: Bespaar nu 30%
€ 8,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks