Neveneffecten

Neveneffecten

Jonas Geirnaert, Lieven Scheire, Koen De Poorter en Jelle De Beule pakken uit met absurde, fictieve documentaires die de draak steken met National Geographic.

Afleveringen

5 afleveringen

De bekendste schattenzoeker van ons land gaat met veel enthousiasme op zoek naar een lang verborgen schat op de bodem van de Noordzee. Maar incompetente leiding, incontinente meeuwen en een inconsequente boekhouder gooien roet in het eten.
Michiel De Moor, controversiëel documentairemaker, richt zijn pijlen op Sinterklaas. Achter de vrolijke façade van deze kindervriend schuilt volgens hem namelijk een goed geoliede machine van afpersing, intimidatie en moderne slavernij.
Op 6 juni 1944 landden miljoenen geallieerde soldaten op de stranden van Normandië om Europa van het nazisme te bevrijden. In deze historische documentaire volgen we het vergeten verhaal van vier Belgische soldaten die er bijna bij waren.
Wanneer de NASA een komeet ontdekt op ramkoers met de aarde, zoekt een groep wetenschappers en militairen in het grootste geheim naar een oplossing. Die wordt uiteindelijk gevonden bij Désiré Buysse, een 38-jarige schlemiel uit Overmere.
We nemen een kijkje achter de schermen van reeks 1 en 2. Daartoe (om er een kijkje achter te nemen) worden ze (de schermen) weggenomen en ontvouwt er zich een wereld van sociale gêne, interne crisissen en televisionele onkunde.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
PROMO: Bespaar nu 30%
€ 8,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks