Willy's en Marjetten

Willy's en Marjetten

Vlaamse opeenstapeling van absurde humor en geestige typetjes gebaseerd op de stijl van de vrije radio.

Afleveringen

10 afleveringen

In een Vlaams dorp maken enkele Willy's samen met enkele Marjetten televisie. Vroeger had je enthousiastelingen die vrije radio maakten, met eenzelfde enthousiasme maken deze Willy's en Marjetten onder hun kerktoren vrije televisie.
Er is opschudding in basisschool Het Persijntje. Het tv-programma 'Fata Morgana' komt naar Wippelgem. Wat liep er mis tijdens de gemeenteraadsverkiezingen? Fons werd ooit ontvoerd door aliens.
Een nieuwe rubriek wordt uitgeprobeerd: 'brieven voor Saskia'? Robbie gaat zelf op zoek naar nieuws. Enkele bejaarden plannen een bankoverval.
Rademakers Invest wordt verkozen tot 'beste werkgever van Vlaanderen 2006'. Palmira doet haar verhaal over de maagd Maria. Pol Thijs brengt een bezoekje aan Sanitary Solutions.
Tangy en Lizzy adopteren een Afrikaans kindje. Dimitri is de eerste blinde Euromillions winnaar. Agenten D'Haese en Walput kopen een nieuw verkeerslicht.
Pieter-Jan Taverniers viert zijn achttiende verjaardag. Er ontstaat opschudding tijdens de première van het toneelstuk 'de kus in de nacht'.
Willy's en Marjetten krijgt bezoek van enkele Poolse collega's. Politieagenten D'Haese en Walput houden gerichte snelheidscontroles in de buurt.
Agenten Gaston Dhaese en Eddy Walput gaan tijdens de Sinterklaasperiode op pad als 'Sinterdhaese en Zwarte Walpiet' om winkeldieven te vatten.
De 'Willy's en Marjetten Awards' worden uitgereikt. Hubert en Angelique Tavernier overwegen een abortus. Er ontstaat een conflict tussen de Wachtebeekse tennisclub en de muziekschool.
Pol Thys, de man van de vernieuwende televisie-formats en technicus, blijkt te bestaan uit twee dwergen, Pol en Thys. Ludo en Arsene spelen samen in een kerstspel.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
€ 9,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks