Neveneffecten

Neveneffecten

Jonas Geirnaert, Lieven Scheire, Koen De Poorter en Jelle De Beule pakken uit met absurde, fictieve documentaires die de draak steken met National Geographic.

Afleveringen

8 afleveringen

We volgen biologen Stephen Blum en Elma Gretarsson in hun onderzoek naar het gedrag van de kommomaan in zijn natuurlijke habitat. Maar deze unieke en schuchtere soort laat zich niet gewillig volgen.
In november 2002 gaat een team van vier wetenschappers op zoek naar de bron van de belangrijkste stroom van Belgie. Maar de E40 is grillig en onvoorspelbaar, en laat zich niet zo makkelijk bedwingen als verhoopt.
Eind jaren 90 schrikt de wereld op van een mysterieus en dodelijk virus. De opmars van DBB lijkt niet te stuiten, en alle hoop is gericht op de Belgische professer Kenny Van Dossche. Hij probeert met zijn assistente een remedie te vinden.
De ploeg van Neveneffecten bewijst dat je ook met weinig middelen goede natuurdocumentaires kan maken. Kosten en moeite werden gespaard om de kijker een blik te gunnen in de wondere wereld van het leven op aarde.
Het team van Guido Van Hazelbeke is terug met een nieuwe, ambitieuze expeditie. Het doel: de resten terugvinden van een verloren gewaande Egyptische beschaving in Gent.
Geen enkele drinkbeker uit de geschiedenis van het christendom spreekt zo tot de verbeelding als de Graal. Historicus Berend Maertens roept de hulp in van een expert en van Leonardo Da Vinci, om dit eeuwenoude mysterie eindelijk te ontrafelen.
To protect and conserve: het ITCH controleert waar mogelijk en grijpt in waar noodzakelijk. De ploeg van Neveneffecten volgt het reilen en zeilen in deze speciale politie-eenheid, en de strijd tegen smokkel en straatdelicten.
In deze documentaire worden Adolphe en Rudolphe Tupolev uit de vergetelheid gehaald en in eer hersteld. Aan de hand van getuigenissen en nooit eerder vertoond beeldmateriaal volgen we de levensloop van deze twee geniale wetenschappers.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
PROMO: Bespaar nu 30%
€ 8,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks