Minx

Minx

In de jaren '70 in Los Angeles bundelt een jonge feminist de krachten met een goedkope uitgever om het eerste erotische magazine voor vrouwen uit te brengen.

Afleveringen

8 afleveringen

Een jaar na de lancering van het magazine vindt Joyce het moeilijk om een uitgever te vinden die ze kan vertrouwen. Doug verdrinkt ondertussen in de schulden en Shelly focust op haar familie.
Bottom Dollar organiseert de Westkust-première van de beruchte erotische film Deep Throat. Doug probeert indruk te maken op hun nieuwe uitgever terwijl Joyce probeert om een bekende schrijver een stuk te laten schrijven voor het magazine.
Zes maanden later. Minx staat aan de voorgrond van de seksuele revolutie. Rolling Stone bezoekt Bottom Dollar om iedereen te interviewen.
Joyce verliest haar aandacht voor haar werk en focust zich helemaal op haar nieuwe geliefde, een rockster.
Joyce en Doug trekken naar Vegas om de internationale rechten van Minx te verkopen. Bij Bottom Dollar tracht Tina een watch party te organiseren voor een legendarische tennismatch.
Shelly vergezelt Joyce tijdens haar reisje naar Vassar. Doug vergezelt ondertussen Tina naar het pensioensfeestje van haar mama, waar hij verrassend nieuws hoort.
Constance, Joyce en Tina trekken naar een buitenverblijf om de internationale uitgevers van Minx te kiezen. Bij Bottom Dollar moet Richie een nummer helemaal opnieuw maken.
Het is tijd voor de internationale lancering van Minx. Tijdens het event confronteert Doug Constance, terwijl Joyce de controle over haar magazine verliest. Shelly en Lenny staan voor een onzekere toekomst.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 13,95 € 19,95
€ 8,95 € 11,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Basic jaarlijks