Mayor of Kingstown

Mayor of Kingstown

Broers Mitch en Mike McLusky zijn de contactpersonen tussen de inwoners van Kingstown, Michigan en de gevangen in de gevangenissen in de stad, en proberen de vrede te bewaren terwijl ze omgaan met moordenaars, drugsdealers en de Russische maffia.

Afleveringen

10 afleveringen

Na de rellen in de gevangenis van Kingstown ontaardt het tentenkamp in chaos en geweld. Mike en Bunny bespreken wat er moet gebeuren om het machtsvacuüm in de gevangenis op te vullen. Kyle begint aan zijn nieuwe baan bij de politie van Michigan.
Wanneer het machtsvacuüm in het tentenkamp zich verspreidt naar Kingstown doet Mike een drastische zet in een poging de orde te herstellen. Iris voelt zich niet fijn bij haar nieuwe woonsituatie en Kyle komt in een gevaarlijke situatie terecht.
Mike vraagt om hulp bij de zoektocht naar Iris en neemt daarna het heft in eigen hand. Robert en zijn team brengen Mikes grotere plan in gevaar. Kyle doet een verzoek aan de politie van Kingstown.
Mike zet Evelyn verder onder druk om zich aan haar deel van de deal te houden, maar dan gebeurt er weer iets onverwachts in de tentenstad. Bunny is bang dat Mike de controle kwijt is. Mariam probeert zich welwillend op te stellen.
Na de overplaatsing moet Mike zo snel mogelijk Bunny zien op te sporen. Kareem ziet toe op de nieuwe machtsstructuur en krijgt later zorgwekkend nieuws. Kyle bezint zich op zijn volgende stap. Milo wil de fout van Joseph rechtzetten.
Mike benut een gunst van de nieuwe mensen aan de top. Bunny's geduld raakt op naarmate de situatie in Anchor Bay onstabieler wordt. Kyle en Mike hebben een openhartig gesprek. Robert krijgt verontrustend nieuws.
Robert, Kyle en Ian willen hun verhaal op orde krijgen nu het interne onderzoek nadert. In de nasleep van de moord op Lockett wordt de relatie tussen Mike en Evelyn gespannen. Mike lost een probleem op voor Bunny. Tracy maakt zich zorgen om Kyle.
Mike gaat er op zijn eigen manier een dagje tussenuit. Ian gaat erg ver om een probleem op te lossen. Bunny heeft een geschenk voor Raphael. Milo praat onder vier ogen met Iris.
Mike en Milo bespreken een mogelijke ruil. Bunny doet een gewaagde zet en heeft later een eis voor Mike. Mariam probeert Jacob te vinden. Evelyn is woedend op Mike.
De oorlog breidt zich uit naar de straten van Kingstown en het is alle hens aan dek. Een vergissing heft ernstige gevolgen. Het vertrouwen tussen Mike en Bunny wordt op de proef gesteld. Iris kan nergens naartoe.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
PROMO: Bespaar nu 30%
€ 8,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks