LoveMe

LoveMe

TAGMAG Insiders Jaël Ost en Aidan De Groeve gaan op zoek naar de liefde met de hulp van familie, vrienden en een matchmaker.

Afleveringen

10 afleveringen

Uit de honderden inzendingen, kiezen Jaëls familie en Nicolas Caeyers 7 jongens die bij haar zouden passen, zonder inbreng van Jaël. Zelf heeft ze de kans om 1 wildcard uit te delen.
De familie en Nicolas bekijken nog meer inzendingen en kiezen de boys die het beste bij Jaël zouden passen. Zelf heeft ze de kans om nog één wildcard uit te delen.
Nicolas nodigt alle jongens uit in de Ardennen om Jaël (en elkaar) beter te leren kennen. Ze gaan meteen van start met een speeddate, waarin Nicolas de touwtjes in handen heeft.
Wie wint 'De Grote Jaël Ost Quiz' en showt zijn artistieke kantje het meeste om one-on-one time te krijgen met Jaël?
De avond wordt goed ingezet met een karaoke night, maar de volgende ochtend worden ze al vroeg gewekt voor een yoga-sessie door goeroe Nicolas Caeyers.
Alle boys krijgen one-on-one tijd met Jaël, maar de anderen steken de handen ook uit de mouwen om de mystery guests van vanavond te impressen.
Nicolas en de boys presenteren: Alpa Chez, een sterrenrestaurant met als eerste (en enige) gasten: Jaël, Jonatan Medart en Michaël Amani die haar zullen bijstaan in haar keuze.
Jaël gaat nog enkele single dates doen, waaronder een heerlijk ontbijt op bed en een duo-paaldans sessie.
Jaël moet haar drie finalisten kiezen, maar eerst krijgen de laatste jongens nog een kans om haar te overtuigen in hun single date.
De drie finalisten kunnen hun ideale date organiseren om Jaël nog een laatste keer te imponeren. Nadien kiest ze wie wint en met wie ze een citytrip naar Parijs zal maken.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 13,95 € 19,95
€ 8,95 € 11,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Basic jaarlijks