LoveMe

LoveMe

TAGMAG Insiders Jaël Ost, Aidan De Groeve en Ellen van den noortgaete gaan op zoek naar de liefde met de hulp van familie, vrienden en een matchmaker.

Afleveringen

9 afleveringen

De spanning stijgt als Ellen de tientallen filmpjes van potentiële kandidaten bekijkt. Wie zal ze kiezen? De naakte man in de douche, de avonturier, de jonge ondernemer, de fitness dude of de mysterieuze man die zijn identiteit geheim houdt?
Ellen gaat op haar allereerste 1-op-1 date met Thibo, maar de wellness date krijgt een onverwachte wending wanneer ze geconfronteerd wordt met blote voeten. Ondertussen probeert ze antwoorden te vinden bij de mystery guest.
De vonken vliegen eraf tijdens Ellen's date met Olivier, waar ze samen gaan duo-karten. Tijdens een spannende groepsdate begint Ellen zich te ergeren aan de seksueel getinte grappen van de jongens...
Taibo krijgt zijn kans op een gezellige date met Ellen, maar een diner waarbij ze aan elkaar vastzitten, brengt de nodige uitdagingen met zich mee. Later, tijdens een ontspannen moment met de groep, escaleert de situatie en dat wordt Thibo iets te veel...
Ellen gaat op kookdate met Robbe, maar de perfecte pizza maken blijkt lastiger dan gedacht. Vervolgens wacht haar een sensuele yogadate met Jens, waarbij een ongemakkelijk moment (in de broek) zich voordoet...
Een nieuwe groepsdate staat op het programma, waarbij de jongens Ellen naar de top van de Ifach-berg dragen. Ondertussen zorgt een themafeest voor het nodige drama, aangewakkerd door de invloed van de drankjes op het themafeest.
Ellen geniet van een romantische fotoshoot tijdens haar solo date met Olivier, maar de jongens vinden het belachelijk en besluiten een komische versie na te bootsen. De groeiende band tussen de jongens zorgt ervoor dat Ellen zich buitengesloten begint te voelen.
Een avondje uit in Valencia mondt uit in jaloezie en conflicten wanneer de jongens interesse tonen in andere dames. Ellen wordt achterdochtig en besluit de berichten op hun telefoons te lezen, wat resulteert in een nieuw drama en een vraag over wie ze kan vertrouwen.
Na een week vol ups en downs moet Ellen de knoop doorhakken en beslissen wie met haar op citytrip mag naar Budapest. Heeft ze de juiste keuze gemaakt, en zal de reis verlopen zoals ze had gehoopt?
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
€ 9,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks