Hung

Hung

Een basketballcoach van middelbare leeftijd wil munt slaan uit zijn grootste troef en gaat aan de slag als gigolo.

Afleveringen

10 afleveringen

Na heel wat vergeefse pogingen om een lening te pakken te krijgen voor de volgende stap in hun businessplan, treffen Ray en Tanya Judy.
Tanya neemt het niet dat Jason een van Rays klanten inpikt en moeit zich persoonlijk met de zaak. Leonore doet een verrassende ontdekking over Jason. Jessica tracht het in haar eentje te rooien.
Wanneer Ray een van zijn vroegere studentes voor een klant aanziet, vreest hij dat hij met die persoonsverwisseling een fatale fout heeft begaan. Jessica krijgt een baantje in het kantoor van dokter Matt Kopylov, de man van Ronnies minnares.
De avond met Logan blijft maar duren. Ze overtuigt Ray om mee te gaan naar een feestje waar hij helemaal van de wereld raakt, maar toch nog iedereen bij het poolen kan verslaan. De volgende dag wordt hij wakker met een geweldige kater.
Tanya besluit dat het risico te groot is voor Ray en haarzelf om Lydia nog langer als klant te houden. Tenslotte is Lydia een politieagente en doen zij iets illegaals. Maar Lydia is niet van plan Ray zomaar los te laten.
De schoenendoos waarin Ray al zijn gigologeld bewaart, is verdwenen. Ray gaat meteen achter zijn eerste verdachte aan. Tanya en hij zijn ervan overtuigd dat Leonore er voor iets tussen zit. Rays zoektocht brengt hem in contact met een nieuwe klant.
Ray brengt een bizarre avond door met Kayla op haar klassereünie. Hij vraagt zich af of zij wel de vrouw is voor wie ze zich uitgeeft. Charlie helpt Tanya wanneer ze Sandee en Jason ondervraagt over het verdwenen geld.
Tanya komt erachter dat Charlie zich niet aan de voorwaarden van zijn voorlopige invrijheidsstelling heeft gehouden. Ze roept de hulp in van Missy om hem op te sporen. Leonore verklaart de oorlog aan Tanya en het wellnesscentrum.
Tanya ontdekt dat ze niet welkom is op het huwelijk van Frances en Mike. Ray breekt de neus van Jason in het bijzijn van Jessica en moet vervolgens enige uitleg verschaffen. Ray slaagt er vervolgens in zijn klanten terug te winnen.
De toekomst van het wellnesscenter staat op het spel. Het is een acute situatie, want het meubilair is al in beslag genomen. Ray en Tanya proberen Charlie en hun 40.000 dollar op het spoor te komen.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
PROMO: Bespaar nu 30%
€ 8,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks