Angels in America

Angels in America

Het is 1985. De aids-crisis is volop aan de gang, ook in Manhattan. De epidemie raakt en verwoest vele levens. Een blik op verschillende individuen die worden geconfronteerd met de gevolgen van het syndroom.

Afleveringen

6 afleveringen

Louis laat een gehospitaliseerde Prior in de steek. Joe en Roy nemen elkaar in vertrouwen. Later hoort Prior stemmen vanuit zijn ziekenhuisbed terwijl Louis seks vraagt aan vreemden, en Joe doet een dronken bekentenis aan zijn moeder.
Cohn krijgt de diagnose AIDS. Hij zet Joe onder druk om de baan in Washington aan te nemen. Prior wordt steeds zieker en gaat naar het ziekenhuis, het is te zwaar voor Louis dus verlaat hij hem. Joe komt uit de kast bij zijn moeder en vrouw.
Cohn vertelt Joe hoe hij verantwoordelijk was voor de executie van de Rosenbergs. Fantasie begint in de realiteit door te sijpelen een dode Ethel Rosenberg verschijnt. Joe raakt Louis' gezicht aan. De engel vertelt Prior dat er werk te doen is.
Louis keert terug naar zijn appartement met Joe. Cohns dokter laat hem opnemen in het ziekenhuis. Eenmaal daar ontmoet Cohn verpleegster Norman "Belize" Arriaga, een travestiet die toevallig ook een goede vriendin van Prior is.
Joe's moeder is uit Utah gekomen om haar zoon te zien. Louis en Joe ontmoeten elkaar weer en later ontmoet Louis Prior. Ondertussen in het ziekenhuis heeft Cohn een interessant gesprek met Belize.
Een gevecht met Joe bezorgt Louis littekens. Roy haalt een laatste grap uit met Ethel. Prior worstelt met de Engel en spreekt dan een beoordelingscommissie in de Hemel toe. Prior brengt een bezoek aan zijn favoriete engel en maakt een belofte.

Anderen bekeken ook

Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers