High Maintenance

High Maintenance

Het dagelijkse reilen en zeilen in het leven van een New Yorkse cannabisdealer die in en uit de levens van zijn klanten stapt.

Afleveringen

10 afleveringen

De werkdag van The Guy is drukker dan normaal omdat de New Yorkers reageren op wereldschokkend nieuws. Twee hotelgasten beleven een rustige dag zonder dat ze weten wat er buiten aan het gebeuren is.
The Guy belandt op een politieke vrouwenmeeting, één die snel uitmondt in drama.
Candace en John beleven een regelrechte cultuurschok wanneer ze in hun nieuw appartement trekken. Ze merken namelijk een duidelijk klasseverschil op. The Guy denkt na over zijn woonsituatie.
Een voormalig sektelid schept een band met een schrijver, The Guy heeft nood aan een lift en een nachtperformer beleeft een bijzondere avond.
The Guy raakt gestresseerd door een ongemakkelijke situatie en een freelancer is wanhopig op zoek naar wiet.
The Guy heeft nood aan een pauze en laat zijn wietroute over aan Abdullah.
Een moeder gaat met alle aandacht aan de haal op de verjaardag van haar dochter. Het meisje krijgt enkel aandacht van een Europese vriend van haar mama.
Een moeder gaat ten onder aan de stress die bij haar tienerdochter komt kijken. Haar man doet een beroep op The Guy zodat ze kan relaxen en om terug pit in hun seksleven te krijgen.
Een programmeur waagt zich op aanraden van The Guy aan een avond zonder enige vorm van technologie. En een comedian wordt het doelwit van internet-trolls.
Seizoensfinale. Twee koppels trekken op een avond naar het park en ontmoeten nieuwe vrienden. The Guy maakt enkele levenskeuzes.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
€ 9,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks