High Maintenance

High Maintenance

Het dagelijkse reilen en zeilen in het leven van een New Yorkse cannabisdealer die in en uit de levens van zijn klanten stapt.

Afleveringen

6 afleveringen

The Guy moet een lastige bestelling afleveren bij een macho en diens kameraad. Ondertussen spat een groep vrienden uit elkaar.
Een meisje woont bij haar oom en tante in Brooklyn, maar heeft het moeilijk om een normaal leven te leiden door de strikte religie van haar familie. Een verjaardagsfeestje valt in het water door ondraaglijke spanningen.
Een man uit het Amerikaanse Middenwesten beleeft een cultuurschok wanneer hij naar Queens verhuist, maar dankzij een excentrieke hondenwandelaar voelt hij zich al snel thuis.
Joon en Wei proberen om te gaan met het succes en de nieuwe levensstijl van hun zoon. The Guy levert aan Jim, een gepensioneerde workaholic die onder zijn dochter en haar gezin woont.
Een aspirant-schrijver overtuigt The Guy om een interview te doen, maar het gesprek wordt steeds onderbroken door haar socialemediaverslaving. Ondertussen vraagt een voormalige klant hulp aan The Guy.
Seizoensfinale. The Guy heeft hulp nodig na een ruige nacht en één van zijn klanten lijdt aan pleinvrees.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
PROMO: Bespaar nu 30%
€ 8,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks