Hello Ladies

Hello Ladies

Stuart Pritchard is een Engelse webdesigner die naar de Verenigde Staten is verhuisd om daar zijn geluk in de liefde te beproeven.

Afleveringen

8 afleveringen

Huisbaas en webdesigner, Stu Pritchard heeft een oogje op zijn aantrekkelijke buurvrouw Jessica. Wanneer hij verneemt dat ze de opening van een hippe nachtclub zal bijwonen, doet hij er alles aan om op de gastenlijst te geraken.
Wanneer Wade een limo huurt, in een poging zijn ex-vrouw terug te winnen, rijdt Stuart maar al te graag mee. Tijdens een ritje pikken ze drie aantrekkelijke toeristen op.
Stuart gaat op date met de aantrekkelijke yoga-fan Annie. Jessica heeft haar zinnen gezet op de hoofdrol in een film en wanneer Wade uitglijdt in de douche, stelt hij een "vrienden-alarm" voor.
Wanneer Stuart ontdekt dat gay clubs een hotspot zijn voor hetero vrouwen dumpt hij Wade en vraagt Jessica hem mee te vergezellen in de hoop een fotomodel aan de haak te kunnen slaan. Wade en Kive beleven ondertussen de nacht van hun leven.
Stuart plant een episch zwembadfeestje in de hoop dat Kimberly, een fotomodel dat hij recent leerde kennen, zal opdagen. Jessica vindt inspiratie in een 19-jarige dakloze: Heaven.
Stuart raakt aan de praat met een stel bouwvakkers die hem uitnodigen voor een nachtje stappen met de belofte om 'makkelijke' vrouwen te ontmoeten. Jessica helpt Wade om Marion terug te winnen.
Stuart wordt uitgenodigd op het trouwfeest van een kameraad, maar hij is niet te spreken over zijn plaats aan de eettafel.
Stuart en zijn vrienden besluiten om nog een laatste avond eens goed de bloemetjes buiten te zetten.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
PROMO: Bespaar nu 30%
€ 8,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks