Geldwolven

Geldwolven

Wanneer fraude-expert Frank De Jong erachter komt dat de wereld niet zo eerlijk is als hij dacht, beslist hij voor het eerst in zijn leven de regels te overtreden. Samen met zijn tegenpool waagt hij zich aan steeds grotere oplichtingen.

Afleveringen

4 afleveringen

Fraude-expert Frank De Jong leeft volgens een vast en veilig patroon. Maar na enkele tegenslagen lijkt hij zowel thuis als op het werk de grip te verliezen. Hij stelt zijn eerlijkheid in vraag en gooit het roer om.
Tegenpolen Frank en Chris slaan de handen in elkaar, maar blijken niet het verhoopte dreamteam. Wanneer Frank een kapitale inschattingsfout maakt, neemt hun samenwerking een fatale wending.
Frank en Chris proberen hun dramatische avond te vergeten. Ondanks hun schuldgevoel beslist Chris hun slachtoffer op te zoeken. Net als ze alles onder controle lijken te hebben, stort Franks wereld als een kaartenhuis in elkaar.
Chris en Mickey nemen Frank mee naar Spanje om te ontspannen. Chris krijgt gevoelens voor de aangereden Eline die zich steeds meer herinnert van het ongeval. Frank broedt op een nieuw plan.
Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers