Entourage

Entourage

De serie Entourage volgt de opkomende filmster Vincent Chase, zijn twee jeugdvrienden en zijn halfbroer bij hun verhuis van New York naar Los Angeles.

14 afleveringen

De jongens zijn nog maar net terug uit New York of Ari heeft het al over een nieuw, commercieel project: Aquaman.
Eric is diep teleurgesteld als hij te horen krijgt dat Kristen de date afzegt. Zijn maten nemen hem dan maar mee naar een beach party.
Vince gaat op huizenjacht in een dure buurt. Eric probeert hem ervan te overtuigen om 'Aquaman' te doen.
Vince heeft nog geen contract getekend voor Aquaman, maar dat houdt hem niet tegen bij het kopen en inrichten van een nieuw huis.
Hoewel de deal nog steeds niet officieel rond is, staat Vince op de cover van Vanity magazine met nieuws over zijn rol in Aquaman.
De jongens kunnen hun rekeningen niet meer even vlot betalen. Ari bezorgt Vince een optreden in een lucratieve buitenlandse commercial.
Vince en de bende komen aan op Sundance en staan te popelen om 'Queens Boulevard' eindelijk te zien.
Een oude relatie van Vince wordt plots weer brandend actueel, wanneer zijn tegenspeelster in 'Aquaman' wordt bekend gemaakt.
Vince en de jongens zijn aanwezig op Comic-Con om er 'Aquaman' te promoten.
Vince verbergt zijn gevoelens voor Mandy niet langer. Ari's zakenpartner duikt onverwachts op.
Wanneer het verhaal van Vince en 'zijn Aquagirl' breed wordt uitgesmeerd in roddelblad Page Six, maakt Shauna zich ernstige zorgen.
Nu de passie tussen Vince en Mandy weer hoog oplaait, moet Eric schipperen tussen twee steeds nerveuzer wordende partijen: de impressario's van Vince en die van zijn minnares.
Wanneer de jongens Mandy met haar ex opmerken, maken ze zich zorgen om Vince. Op kantoor plant Ari een coup tegen Terence, maar die draait faliekant uit. Ari belandt op straat.
Door zijn zwartgallige stemming begint Vince van zijn vriendenkring te vervreemden. Tijd voor iedereen om een toekomst zonder hem te overwegen.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand € 13,95 € 19,95 € 8,95 € 11,95 € 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Basic jaarlijks