Entourage

Entourage

De serie Entourage volgt de opkomende filmster Vincent Chase, zijn twee jeugdvrienden en zijn halfbroer bij hun verhuis van New York naar Los Angeles.

12 afleveringen

Medellin krijgt slechte kritieken en wordt rechtstreeks op dvd uitgebracht. Vince vertoeft in een Mexicaans paradijs met Turtle.
Eric stelt voor om LB en Nick, twee schrijvers van een indie-scenario, te vertegenwoordigen, maar dat loopt niet over een leien dakje.
Om een faillissement te vermijden gaat Vince op zoek naar eender welke opdracht die hem geld oplevert.
Ari toont interesse in het scenario van Eric, en droomt luidop van een grote studioproductie met Vince in de hoofdrol.
Vince vraagt zich af of hij die dik betaalde rol in een kinderfilm wel moet aannemen.
Ari neemt het tijdens een spelletje golf op tegen Alan Gray, in een poging om een rol voor Vince te bemachtigen. Alan toont zich al snel van zijn vertrouwde kwade en wraakzuchtige kant.
Vince proeft van de modewereld wanneer hij samen met een supermodel aan een fotoshoot van Dolce & Gabana deelneemt.
Na het bemachtigen van een vliegtuigzitje naast Jamie-Lynn Sigler vertelt Turtle een sterk verhaal over een vrijpartij hoog in de lucht.
Op de set van Smokejumpers merkt Vince dat Jason Patric met zijn tekst aan de haal is. De regisseur staat het oogluikend toe en Vince is te fel onder de indruk van Patric om er een opmerking over te maken.
Het script van Charlie wordt opgepikt, maar de studio wil Seth Green, de aartsrivaal van Eric casten. Vince is niet opgezet met de regisseur van Smokejumpers, die zijn personage om zeep helpt.
Vince wordt tijdens het filmen van een belangrijke scène van Smokejumpers door de regisseur aan de deur gezet. Ari en Dana Gordon proberen de regisseur tot rede te brengen.
De jongens keren zo goed als platzak terug naar Queens. Dankzij een tip probeert Eric filmmaker Gus Van Sant te overhalen om Vince voor een rol te casten.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand € 13,95 € 19,95 € 8,95 € 11,95 € 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Basic jaarlijks