De Verhulstjes

De Verhulstjes

De Verhulstjes is een Vlaamse realitysoap over het dagelijks leven van Gert Verhulst en zijn familie.

8 afleveringen

Gert wil maar wat graag jeugdherinneringen ophalen op de camping in de Ardèche waar hij vroeger als kind zijn jaarlijkse vakantie doorbracht met zijn ouders: Camping International. Gert neemt zijn gezin mee en ontpopt zich tot de ideale reisleider en campinggids.
Loze vissertjes Gert en Viktor gooien hun vislijn uit in de Ardèche en hopen op een mooie vangst voor het avondeten. En wie Ardèche zegt, zegt ook kajakken met de ganse familie. De nostalgie bereikt een hoogtepunt wanneer Gert oude kinderfoto's naspeelt.
De familie heeft de Franse camping ingeruild voor hun thuishaven: Antwerpen. Marie kan niet wachten om haar personage Pluisje te leren kennen, maar schrikt toch als ze haar masker voor de eerste keer ziet.
De Verhulstjes zijn teleurgesteld in Kopenhagen. Gert heeft touche aan de bar. Gert en Marie speculeren over het aantal eieren aan boord.
De Verhulstjes ontdekken een nieuw talent, Viktor wordt rood van een spelletje bingo en Gert brengt met Les Champs-Elysées van Joe Dassin de beste act van de karaoke-avond.
De Verhulstjes varen met het cruiseschip langs de Zeven Zussen in de Noorse Fjorden. Gert haalt zijn innerlijke Joe Biden naar boven en Marie ontmoet de kapitein.
Gert en Viktor bezoeken een Vikingdorp. Ellen en Marie trekken de bergen in per trein, zip-line en fiets. Nadien maken ze zich klaar voor de 'only white party'. Ten slotte gaan ze uit eten met het gewonnen geld van de bingo.
De feestdagen krijgen een extra dosis gezelligheid dankzij de familie Verhulst. Tijdens deze speciale kerstaflevering zien we hoe de familie zich waagt aan het maken van hun kerstsingle 'Wil Je Mijn Kerstcadeautje Zijn?'.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
PROMO: Bespaar nu 30%
€ 8,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks