Bored to Death

Bored to Death

Een weinig succesvolle schrijver beslist om een dubbelleven te leiden als privédetective. Zijn onderzoeksmethoden haalt hij uit detectiveromans.

Afleveringen

8 afleveringen

Jonathan neemt een time-out als leraar en wordt ingehuurd door een politieagent. Ray faalt voor een yogatest met Leah, waardoor hun relatie in gevaar komt. George is verbaasd als hij hoort dat zijn uitgever van plan is om te besparen.
Ray probeert Leah terug te winnen door een stripboek te schrijven. Jonathan wordt ingehuurd door George's boksvijand om te onderzoeken of zijn vrouw Priscilla een affaire heeft.
Een slechte dag voor Jonathan wordt nog erger wanneer een paar S&M-handlangers hem ontvoeren en losgeld eisen. George maakt zich zorgen over het ontnuchterende nieuws dat hij kreeg van Dr. Kenwood, zijn nieuwe uroloog.
George vindt een alibi om de resultaten van zijn drugstest te verklaren. Een professor huurt Jonathan in om een waardevol item op te sporen. Met het geld dat hij heeft verdiend, gaat Ray naar de bar en ontmoet een bekende barfly.
Jonathan probeert de relatie tussen een limousinechauffeur en zijn vrouw te herstellen. Ray heeft een ontmoeting met Kevin Bacon.
George gaat naar het ziekenhuis voor een operatie. Leah huurt Jonathan in om haar nieuwe hond te helpen zoeken. Naast Ray krijgt hij ook hulp van en een lokale vrouw.
Jonathan neemt Ray mee naar de spa voor zijn verjaardag, samen met zijn nieuwe chauffeur Vikram en George.
Met de hulp van agent Drake, werken Jonathan en Ray samen om de gekke stalker op te sporen. George neemt een standpunt in op het werk. Jonathan heeft weer een gevecht met aartsvijand Louis Greene.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 13,95 € 19,95
€ 8,95 € 11,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Basic jaarlijks