Bored to Death

Bored to Death

Een weinig succesvolle schrijver beslist om een dubbelleven te leiden als privédetective. Zijn onderzoeksmethoden haalt hij uit detectiveromans.

Afleveringen

8 afleveringen

Jonathan viert de release van zijn nieuwste boek, maar een onverwacht nieuwtje over zijn familie zet een domper op de feestvreugde.
Ray en Jonathan vragen Howard om hulp. Ze zijn nog steeds op de vlucht voor de politie en willen weten wie Jonathan heeft doen opdraaien voor moord.
Jonathan is te gast bij een talkshow en loopt daar zijn aartsvijand tegen het lijf. George is verbaasd wanneer hij het nieuws van Emily en Bernard verneemt.
Ray heeft ruzie met Leah en voelt zich aangetrokken tot een eenzame vrouw. Jonathan ontdekt dat een andere detective zich voordoet als hem.
George en Jonathan zoeken professionele hulp om hun vriendschap terug op de rails te zetten. Ray kampt met romantische problemen.
Jonathan wordt door een oude vlam en haar vader ingehuurd om enkele juwelen te bewaken. Ray en George willen hem daarbij helpen.
Jonathan heeft enkele nieuwe aanwijzingen en krijgt hulp van Rose Hiney. Ray en George willen hun fouten rechtzetten.
Jonathan wil de spermadonor, die zijn vader is, redden. Hij wordt echter zelf gevangen gezet. Ray en zijn leger van fans snellen hem te hulp.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 13,95 € 19,95
€ 8,95 € 11,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Basic jaarlijks