The White Lotus

The White Lotus

De met lovende reacties overladen 10-voudige Emmy-winnaar waarin verschillende gasten en werknemers van een tropisch resort een turbulente vakantie beleven. Een vakantie waarop ze steeds meer geconfronteerd worden met elkaar en zichzelf.

Afleveringen

6 afleveringen

1. Arrivals

Er arriveert een groep gasten in het resort The White Lotus. Manager Arnold probeert alles in goede banen te leiden. Maar de gasten en personeel maken het hem niet makkelijk.

2. New Day

Armond denkt na over hoe hij moet omgaan met Shane. Rachel vraagt advies aan Nicole en Mark probeert een band op te bouwen met Quinn.
Quinn gaat duiken met Mark, maar die laatste worstelt met onthullingen over zijn overleden vader. Shane schakelt Armond in om een romantisch avondje voor hem en zijn vrouw in elkaar te boksen.

4. Recentering

Shane is het niet eens met de carrièreplannen van Rachel, die ook nog eens wordt verrast door een onverwachte bezoeker. Armonds nuchterheid wordt ondertussen op de proef gesteld.
Armond probeert de orde te bewaren en Belinda probeert Tanya's aandacht naar haar zakelijk voorstel te leiden. Rachel stelt haar toekomst in vraag.

6. Departures

Rachel deelt enkele ongemakkelijke waarheden met Shane, Belinda probeert slecht nieuws te verwerken, Quinn onthult enkele nieuwe levensplannen en Armond neemt wraak op zijn aartsvijand.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
PROMO: Bespaar nu 30%
€ 8,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks