The Undeclared War

The Undeclared War

Het is 2024. Een team analisten zet alles op alles om een buitenlandse cyberaanval op het electoraal systeem van hun land te stoppen.

Afleveringen

6 afleveringen

Saara krijgt een stageplaats bij GCHQ, maar als de stroom in Groot-Brittannië uitvalt, belandt ze in de frontlinie van de cyberoorlogsvoering.
Saara vindt een verdachte regel versleutelde tekst in de code van het virus en ontrafelt een dubieuze uitnodiging. Komt ze dichter bij de waarheid of loopt ze in een val?
Saara's klasgenoot Vadim keert terug naar Sint-Petersburg. Hij neemt met tegenzin een baan aan en wordt al snel het slachtoffer van zijn eigen succes als zijn loyaliteiten op de proef worden gesteld, wat hem tot een riskante stunt brengt.
Danny is niet overtuigd van Saara's ruil met een klokkenluider en ze zit in een moeilijke positie, maar een onthulling van Kathy dwingt Saara's hand. Ondertussen neemt Marina een nieuwe kans aan in Londen.
Tekenen van onregelmatigheden in de uitslag van de algemene verkiezingen in het Verenigd Koninkrijk leiden tot politieke onrust en de relatie van het land met zijn bondgenoten wordt bedreigd. Saara doet een verwoestende ontdekking.
Als de ware omvang van de Russische inmenging in het Verenigd Koninkrijk duidelijk wordt, bundelen Saara en haar vroegere klasgenoot hun krachten. Kunnen zij de verborgen code ontrafelen en een oorlog voorkomen?

Anderen bekeken ook

Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers