Cold Courage

Cold Courage

Twee jonge Finse vrouwen vinden elkaar bij de 'Studio', een clandestiene groep die gerechtigheid zoekt voor mensen die boven de wet staan.

Afleveringen

8 afleveringen

Mari en Lia, twee Scandinavische vrouwen die een trauma overleefden, vinden elkaar in Londen. Ze worden lid van de Studio, een groep die probeert gerechtigheid te brengen naar degenen die zich boven de wet voelen.
Politicus Arthur Fried lijkt gelinkt aan het onderzoek dat The Studio voert naar twee gewelddadige aan migratie gelinkte overlijdens: een jonge moslimjongen en een vrouwenlichaam zonder gezicht.
Nia, een vriendin van Lia die het slachtoffer was van vrouwenhandel, weet misschien meer over de moord op de gezichtsloze vrouw. De Studio onderzoekt een link tussen Frieds campagne en een extreemrechtse terreurgroep.
Lia's infiltratie van Frieds campagne verloopt niet geruisloos. Nina leidt de Studio naar een huis waar mishandelde seksslaven worden vastgehouden.
Mari biecht een geheim uit haar kindertijd op aan Lia. De politie ontdekt een nieuw lichaam, Lia kent het slachtoffer. Het wordt meer en meer duidelijk dat het dodelijk is te dicht bij Fried te komen.
Een interview bedoeld om Fried te ontmaskeren draait slecht uit, waardoor opnieuw een vrouw verdwijnt. Lia komt in een gevaarlijke situatie terecht. Maar ze verbaast zichzelf met haar reactie.
De verkiezingen zijn in aantocht. Fried lijkt zegezeker. Mari en Lia zijn het niet eens over de grenzen van hun wraak. Een gewonde sekswerker herkent de stem van haar aanvaller.
Mari lost de moord op haar vader op. Ze brengt Lia wel in gevaar, maar riskeert alles om haar te redden. Frieds overwinning draait uit op bloedvergieten. Lia en de Studio moeten vechten om te overleven.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
PROMO: Bespaar nu 30%
€ 8,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks