Transport

Transport

Een journalist probeert de oorsprong na te gaan van een microchip die werd gevonden in babyeten. Ondertussen maakt een bankmanager een grove fout en onderzoekt een verzekeringsagent de verdwijning van een dierenarts.

Afleveringen

8 afleveringen

Een jonge journaliste gaat op zoek naar de oorsprong van een microchip. Een gezin probeert om te gaan met de verdwijning van hun vader. Een bankmanager beseft dat ze een fout heeft gemaakt.
Marianne probeert haar fout recht te zetten, Johanna traceert de microchip, Sami maakt zijn moeder boos en een verzekeringsagent toont interesse in de verdwijning van Erik Korvola.
Hammarén doet Marianne een voorstel dat ze niet kan weigeren. Wanneer Anita in het ziekenhuis belandt, duikt er een oude familievriend op. Inkeri loopt een bekend gezicht tegen het lijf.
Johanna's journlistieke methodes zorgen ervoor dat ze in de problemen geraakt. Hammarén en Marianne testen het nieuwe systeem en niet iedereen is even blij met de onderzoeksmethodes van Inkeri.
Marianne heeft hulp nodig en richt zich tot de enige persoon die ze vertrouwt, Johanna hoort verrassend nieuws vanuit Belgie en Sini herrinert zich iets relevant.
Het NBI toont interesse in het onderzoek van Inkeri en Johanna. Sini vertrouwt een geheim toe. Marianne verliest de controle.
Sini en Sami verlangen een uitleg voor de verdwijning van hun vader. Marianne is alle spelletjes beu.
Marianne zit in tijdsnood. Inkeri wordt verrast. De Korvolas gaan de baan op. Johanna krijgt antwoorden van het labo.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
€ 9,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks