The Idol

The Idol

Een zelfhulpgoeroe en de leider van een moderne sekte gaat een complexe relatie aan met een jonge popster die aan het begin van haar carrière staat.

Afleveringen

5 afleveringen

Nadat ze haar laatste tour heeft moeten beëindigen door een zenuwinzinking, begint een opkomende popster een complexe relatie met een goeroe die een dubieuze sekte leidt.

2. Double Fantasy

Nadat ze in conflict raakte met haar team over de eerste single op haar album, zoekt Jocelyn haar grenzen op op de set van haar nieuwe muziekvideo. Later stelt Tedros Jocelyn en Leia voor aan Izaak en Chloe.

3. Daybreak

Tedros krijgt meer en meer vat op het leven van Jocelyn, wat Leia meer en meer verontrust. Toch weet Tedros ook Jocelyns team in te pakken, waardoor ze nog meer van hem begint te houden.
Jocelyn probeert controle te houden in haar relatie met Tedros. Ze is ook vastberaden om de wereld kennis te laten maken met haar nieuwe persoonlijkheid. Jocelyns team bespreekt haar band met Tedros.

5. Jocelyn Forever

Terwijl ze een showcase organiseert, begint Jocelyn ook controle te nemen over haar relaties met de mensen rond zich. Tedros is het daar niet mee eens. Er duikt ook zorgwekkend nieuws op over een ex van Jocelyn.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
PROMO: Bespaar nu 30%
€ 8,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks