Love & Death

Love & Death

Twee koppels die wekelijks naar de kerk gaan genieten van hun dorpsleven nabij Texas, tot een van hen naar een bijl grijpt en uit frustratie voor geweld kiest. Van de makers van Big Little Lies en The Undoing.

Afleveringen

7 afleveringen

Na een gespannen situatie tijdens een volleybalwedstrijd van de kerk stelt Candy aan Allan voor om een affaire te beginnen. Hij weigert, maar verandert al snel van gedachten.
Candy vreest dat zij en Allan zich niet aan de belangrijkste regel van hun affaire kunnen houden: geen gevoelens krijgen voor elkaar. Candy is ook niet te spreken over nieuws dat ze te horen krijgt over Allan en Betty.
De normaliteit lijkt terug te keren in het leven van Candy, maar dan doet Pat een ontdekking die hem doet zoeken naar antwoorden.
Na een akelige vechtpartij probeert Candy haar dag op een normale manier verder te zetten. Allen is bezorgd omdat Betty de telefoon niet opneemt.
Het onderzoek naar de dood van Betty gaat verder. Het leven van Candy zal nooit meer hetzelfde zijn wanneer ze wordt gearresteerd als verdachte.
1980. De rechtszaak is gestart. Allan getuigt over de mentale staat van Betty. Candy krijgt bezoek van pastoor Jackie.
Ook al maakt Don zich zorgen over de mentale stabiliteit van Candy, toch getuigt ze over het feit dat ze vreesde voor haar leven. Terwijl ze het verdict afwachten, vertelt Pat aan Candy dat hun levens nooit meet hetzelfde zullen zijn.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
€ 9,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks