The Family Stallone

The Family Stallone

Een intieme kijk in de iconische familie van Sylvestor Stallone tijdens hun relaties, werk, familiedynamiek en nog veel meer.

Afleveringen

8 afleveringen

Na maanden reizen voor zijn werk, keert Sylvester "Sly" Stallone terug naar huis naar zijn gezin.
Sophia worstelt met een langeafstandsrelatie en wendt zich tot haar familie voor advies. De meisjes bezoeken het unieke huis van hun oom Frank in een poging hem beter te leren kennen.
Scarlet kan niet wachten om naar de universiteit te gaan en haar onafhankelijkheid te omarmen, maar Jennifer vindt het moeilijk om haar laatste kind los te laten. Sly's schema voor tv-opnames dwingt hem om een belangrijk moment in het leven van zijn dochter te missen.
De familie maakt zich zorgen over Scarlet die in een neerwaartse spiraal terechtkomt na een relatiebreuk en vraagt Sly om zich ermee te bemoeien. Sly vergezelt Frank naar zijn grote concert in Atlantic City.
Scarlet krijgt haar eerste grote doorbraak en gaat naar Oklahoma om samen met Sly te acteren in zijn aankomende streamingserie Tulsa King. Nadat ze onder druk zijn gezet door hun vader, debatteren Sistine en Sophia over het opnemen van hun ongefilterde oom Frank in hun podcast.
Terwijl ze zich klaarmaakt voor haar jaarlijkse hartcontrole, praat Sophia met Sly over de emoties rond haar hartoperaties. Sly maakt zich zorgen over de veiligheid van zijn dochter en raadt Sistine af om paard te rijden.
Sophia maakt zich zorgen dat ze nooit het succes van haar ouders zal kunnen evenaren en dat begint haar ontluikende literaire carrière te schaden. Sistine heeft succes met haar script voor een horrorfilm, wat zorgt voor een beetje rivaliteit tussen haar en Sophia.
Sly plant een emotionele terugkeer naar zijn ouderlijk huis in Philadelphia om zijn kinderen zijn bescheiden afkomst te laten zien. Scarlet omarmt haar nieuwe onafhankelijkheid op de universiteit en laat het familiereisje schieten - wat voor onrust in het gezin zorgt.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
PROMO: Bespaar nu 30%
€ 8,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks