Spitsbroers

Spitsbroers

Vlaamse dramareeks die zich afspeelt in de arena van het Belgische voetbal, waarin twee broers met dezelfde droom centraal staan. Terwijl voor de ene de droom werkelijkheid wordt, komt de andere nergens aan de bak.

Afleveringen

10 afleveringen

Dennis en Roel spelen de sterren van de hemel bij KRC Genk. Dennis wil maar één ding: een buitenlandse transfer versieren.
Dennis en de rest van de ploeg zitten in zak en as na het incident met Roel. Technisch directeur Nico Temmerman gaat op zoek naar een vervanger voor zijn spits.
Alan vertelt vriend en vijand dat hij werk heeft, één van zijn voorwaarden om te vermijden dat hij weer in de cel vliegt. Roel wordt vervangen door Andy Fonck, een arrogant Nederlands enfant terrible.
Dennis mist nog steeds vertrouwen en presteert slecht op het veld. Op de koop toe wordt hij gechanteerd door een journalist.
Na de aanvaring tussen Dennis en Andy rommelt het bij Racing Genk. Ook privé gaat het Dennis niet voor de wind. Zijn broer Alan weigert nog met hem te praten, na wat Dennis hem geflikt heeft.
Alan wordt verlost van zijn enkelband en wil dat met slechts één iemand vieren, maar Nina blijft hem negeren. Bovendien zet Manu hem steeds meer onder druk om opnieuw duistere zaakjes te doen.
Dennis Moerman wil een dikke transfer versieren. Hij reist met zijn makelaar en Ibi af om een overstap te tekenen. Nina heeft het ontzettend moeilijk. Ze sluit zich op en wil niemand zien.
Dennis krijgt schokkend nieuws te horen. Zijn makelaar overtuigt hem even vakantie te nemen om zijn hoofd leeg te maken. Frieda probeert in te spreken op de nieuwe voorzitter.
Dennis wil weg, maar moet het nieuwe seizoen aanvatten bij Racing Genk, waar het nog steeds rommelt in de bestuurskamer. Nina is het niet eens met het clubbeleid van de nieuwe voorzitter.
Dennis slaat in paniek wanneer hij een auto aanrijdt. Zijn rijbewijs werd enkele weken geleden ingetrokken en hij heeft gedronken. Als de politie hem zou oppakken, kan hij zijn transfer vergeten.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 13,95 € 19,95
€ 8,95 € 11,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Basic jaarlijks