Rox

Rox

Drie superhelden - Rick, Olivia en Xavier - worden samen met hun hoogtechnologische auto ROX ingeschakeld om in het grootste geheim misdaden op te lossen.

Afleveringen

13 afleveringen

De zeehondencrèche staat op het punt te sluiten. Xavier en Olivia besluiten om er vrijwilligerswerk te gaan doen en zo een oogje in het zeil te houden. Zo komen ze erachter dat iemand de zeehonden kwaad wil berokkenen.
Team Rox moet onderzoeken waarom Karels Karting na een reeks gevaarlijke incidenten zijn deuren zal moeten sluiten. Xavier gaat undercover werken bij de Karting en ontdekt dat de kartingwagens gesaboteerd zijn door een mecanicien.
Xavier en Olivia gaan naar een stuntshow kijken. Er gebeurt een verdacht ongeval met stuntman Dave Devil. Olivia en Xavier vermoeden dat er kwaad opzet in het spel is.
Op de luchthaven wordt een kist met 24 mosterdgasbommen onderschept die verstopt zaten in een vliegtuig met bestemming Afrika.
Tijdens het vierlandentoernooi slaat het paard van de ervaren ruiter prinses Sofia van Pruisen op hol.
Een anonieme briefschrijver eist 10 miljoen euro van de veiligheidsdiensten, zo niet zal hij de stuwdam opblazen. Maar is er wel een bom?
Een jeugdbende, die actief is op rollerblades, skateboards, steps en kleine snelle fietsen, slaat onverwacht toe op drukke plaatsen.
Het nationaal waterballet team, de Rode Dolfijnen, heeft een ernstige bedreiging ontvangen. Als ze deelnemen aan het kampioenschap brengen ze hun leven in gevaar.
Het vaarverbod voor schepen met een giftige lading wordt opgeheven. Ondanks een modern veiligheidssysteem, houdt Team Rox toch liever een oogje in het zeil.
Er gebeuren opvallend veel ongevallen op het racecircuit. Team Rox gaat undercover om de zaak uit te zoeken.
Hackers hebben de computer van de bank gekraakt en halen alle bankrekeningen leeg. Hoog tijd om computerwizard Rick in te schakelen.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 13,95 € 19,95
€ 8,95 € 11,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Basic jaarlijks