Rox

Rox

Drie superhelden - Rick, Olivia en Xavier - worden samen met hun hoogtechnologische auto ROX ingeschakeld om in het grootste geheim misdaden op te lossen.

Afleveringen

13 afleveringen

Iemand heeft chemisch afval gestort in de vijver van het park. Team Rox infiltreert in het transportbedrijf.
Team Rox moet de formule voor een antivirus in handen krijgen zodat de overheid de mensen kan genezen voor weinig geld.
De dochter van een gouverneur wordt ontvoerd door een motorbende. De missie van team Rox is om het meisje te bevrijden, liefst zonder losgeld.
Een dief steelt een hoog technologisch toestel uit een kluis. Hiermee kan hij elke computer ter wereld kraken, hij moet het apparaat enkel op een computer aansluiten. Het team moet de dief en De Kraker vinden voor hij het toestel verkoopt.
Wanneer de minister van Justitie niet toegeeft aan een dreigement, wordt de volledige klas op het internaat van zijn dochter gegijzeld.
Zanger Bobby George is een zeer bekende zanger die veel geld aan het goede doel geeft. Hij steunt met zijn organisatie 'Music for food' talrijke humanitaire acties in ontwikkelingslanden. Maar is deze organisatie wel zo eerlijk?
De beste wetenschappers en ingenieurs verlaten zonder reden hun bedrijf om bij NV Apocalyps te gaan werken. Dit is vreemd, vooral omdat er geen loon wordt betaald bij NV Apocalyps. Wat gebeurt daar precies?
De Franse diplomaat Delvaux wordt al lang verdacht van diamantsmokkel, maar men vindt geen bewijzen tegen hem. Door zijn diplomatieke onscheidbaarheid kan de politie zijn spullen namelijk niet onderzoeken.
Uit een museum is een oude Afrikaanse ketting gestolen. Het kostbaar juweel staat symbool voor de vrede tussen de Afrikaanse landen.
Er wordt een koffertje met een grote hoeveelheid radioactief materiaal gestolen. De kolonel vermoedt dat de dieven het radioactief materiaal willen verkopen.
In het gerechtsgebouw verdwijnen al een tijdje strafdossiers, waardoor een hoop misdadigers niet gestraft konden worden. De kolonel verdenkt advocaat J.
De militaire robot Arthur wordt ingezet in een ultra-geheime legerbasis waar een aantal kernbommen liggen. Door een stom toeval wordt er een cd-rom in de robot gestoken, waardoor de robot denkt dat de Derde Wereldoorlog is uitgebroken.
De directeur van de fabriek X-con wordt op klaarlichte dag op het fabrieksterrein ontvoerd door een ninja. De ninja, die zichzelf Groene Cobra noemt, eist dat de directeur stopt met vervuilen, anders zal de directeur niet lang meer leven.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 13,95 € 19,95
€ 8,95 € 11,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Basic jaarlijks