Over de Oceaan

Over de Oceaan

In Over De Oceaan zeilen zes bekende avonturiers de oceaan over met een zeiljacht. Een maand en 5.000 kilometer lang zijn ze op de zee, de wind en zichzelf aangewezen.

Afleveringen

8 afleveringen

Kapitein Piet verwacht dat iedereen de handen uit de mouwen steekt tijdens het zeilen en geeft elke bekende opstapper een taak aan boord.
De genadeloze Atlantische Oceaan maakt haar eerste slachtoffers. Vooral scheepskok Dominique krijgt het zwaar te verduren aangezien hij zich vooral binnen in het schip bevindt om te koken. En daar wordt men nog zeezieker.
's Nachts krijgt Jani het plots enorm lastig. Hij wordt gek van al het lawaai aan boord. En dan gebeurt het ondenkbare. Midden in de oceaan, gigantisch ver van alle land, vliegt er tijdens zijn nachtwacht, plots een vogel in het oog van Jani.
Het leven op zee is geen lachertje. Het ondraaglijk harde wachtsysteem drukt zijn stempel op de voltallige bemanning, maar vooral voor Evi wordt het teveel.
Er loopt iets grondig mis aan boord van de Moby Sick tijdens een zeilmanoeuvre. Otto-Jan blesseert zijn handen ernstig en moet dringend verzorgd worden door medisch verantwoordelijke Imke.
De oceaan maakt het alles en iedereen knap lastig. Het spinakkerzeil komt in het water terecht, de tocht lijkt eindeloos lang en Charlotte krijgt bijzonder veel last van heimwee. Muziek verlicht gelukkig de zeden.
Na 19 dagen in volledige isolatie en eenzaamheid wordt de bemanning van de Moby Sick tijdens de nacht plotseling opgeschrikt door een vlakbij passerende tanker
Land in zicht. Maar de laatste mijlen zijn even gevaarlijk als de eerste, dus het blijft uitkijken tot het schip veilig de haven van Guadeloupe is binnengevaren.

Anderen bekeken ook

Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers