Below Deck

Below Deck

Het reilen en zeilen op een luxueuze jacht die de wateren van de Caraiben bevaart.

Afleveringen

14 afleveringen

Tot consternatie van de 'My Seanna'-crew worden ze aan het begin van dit nieuwe seizoen begroet door een nobele onbekende. Sluimerende spanningen uit het vorige seizoen dreigen de harmonie aan boord van het jacht te verstoren.
De hands-on mentaliteit van kapitein Sean frustreert Eddie. Twee crewleden beginnen op de eerste avond te flirten, wat voor wrijving bij de rest van het team zorgt. Kapitein Lee arriveert om de nieuwe crew bij te sturen.
Kapitein Lee legt er meteen de zweep op. Eddie is vastbesloten om Jake te promoveren. Een stel dronken passagiers test de stalen zenuwen van de crew.
Eén van de gasten toont zich van zijn slechtste kant, tot groot ongenoegen van de crew van 'My Seanna'. Jessica ondervindt aan den lijve hoe zwaar seizoensarbeid op een jacht kan zijn. Eddie en Kapitein Lee zijn razend door een onnozele fout.
Eddie krijgt de bons, terwijl Jake en Rayna elkaars gevoelens aftasten. Jessica krijgt verontrustend nieuws van het thuisfront. Wanneer een matroos opnieuw flatert, zijn Kapitein Lee en Eddie aan het einde van hun Latijn.
Heather en de crew plannen een jaren 80-verrassingsfeest, maar de voorbereidingen lopen niet van een leien dakje. Jessica's onbehagen sleept aan terwijl de band tussen Fraser en Heather alsmaar hechter wordt.
Heather en Jessica zitten nog steeds in een impasse, en Heather besluit knopen door te hakken. Een passagier die herstellende is van borstkanker heeft speciale culinaire wensen, tot groot jolijt van chef Rachel.
Jessica is niet langer gemotiveerd om haar job naar behoren uit te voeren, maar vindt afleiding door met Wes te flirten. Een avondje uit blijkt een belangrijke katalysator te worden voor de crew van 'My Seanna'.
Kapitein Lee is gefrustreerd door de niet-aflatende fouten van Eddie en het team. Rayna heeft het gevoel dat ze niet naar behoren kan functioneren door de flaters van de andere crewleden. Jessica heeft shockerend nieuws voor Heather.
Heather en Fraser hebben hun handen vol zonder derde steward aan boord. Rayna weet niet goed hoe ze moet reageren op de crewleden die de grenzen van het fatsoen hebben overschreden. Een vrije dag voor de crew zorgt voor vlinders.
De herinneringen aan de voorbije nacht zorgen voor ongemakkelijke spanningen. De onzekerheden van Fraser laaien opnieuw op door de mogelijke komst van een nieuwe steward. Rachel is gestrest door de speciale dieeteisen van enkele militairen.
Het is een romantische dag aan boord van 'My Seanna' wanneer enkele Amerikaanse zeevaartveteranen hun geloften hernieuwen. Eddie besluit de frustraties van Rayna tot op de bodem te onderzoeken en is verrast door zijn bevindingen.
Eddie heeft de grootste moeite om het vertrouwen van Rayna terug te winnen. Kapitein Lee vreest dat de vijfsterrenreputatie van zijn schip onder druk staat wanneer Rachel een riskant, extravagant diner probeert te bereiden.
Een vermoeide Rachel werkt haar frustraties uit op Heather. Eddie en Jake verrassen de gasten met een memorabel optreden. Sluimerende frustraties van de crew komen naar boven tijdens een laatste avondje uit.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand € 13,95 € 19,95 € 8,95 € 11,95 € 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Basic jaarlijks