Nella de Ridderprinses

Nella de Ridderprinses

Prinses Nella is een jong meisje die de burgers van het koninkrijk van haar ouders beschermt door bij gevaar te veranderen in een ridderprinses.

Afleveringen

40 afleveringen

Een wilde ork verstoort Nella's concert. - Blaine denkt dat hij alles beter kan dan Nella en probeert dat te bewijzen door het legendarische Roze Gestippelde Draken-ei te vinden.
Als Clod zijn uitnodiging voor een heerlijk ontbijtbuffet verliest, neemt hij zijn vriendjes mee in een zoektocht om hem terug te vinden. - Een felle feniks houdt het hele Koninkrijk wakker.
Als een stel slaperige draakjes in Castlehaven komen wonen omdat er een eng monster in hun grot zit, gaat Nella op avontuur om het uit te zoeken. - Een wilde minotaurus veroorzaakt chaos als ze verstoppertje wil spelen in het kasteel.
Een drakenpester veroorzaakt problemen in het Koninkrijk. - Een groep vervelende wezentjes terroriseren het winkelcentrum als er een nieuwe ijssmaak geïntroduceerd wordt.
Er komt een nieuw meisje wonen in het Koninkrijk, met een groot geheim... - Nella spoort Garret's drakenvriendje op voor zijn verjaardagsverrassing.
Nella's boodschappenvogel bezorgt per ongeluk verwarrende uitnodigingen voor Clod's verjaardagsfeestje. - Nella helpt een impkin om mee te doen aan het bowlingtoernooi van Castlehaven.
Trinket wordt wel heel fanatiek als zij en Clod tegen over elkaar staan in een bijzondere wedstrijd. - Stinkie het draakje probeert wanhopig om vriendjes te maken en dat veroorzaakt een hoop problemen.
Het is Beste Vriendjesdag, en Nella en Trinket doen met hun praalwagen mee aan de parade, maar Trinket wordt ziek.
Als Nella en Garret per ongeluk het favoriete ruilplaatje van Ridder Coach ruïneren gaan ze op avontuur om een nieuwe voor hem te maken. - Een beroemde ridder bezoekt Castlehaven, maar ook de enge draak die hij verslagen zou hebben.
Nella geeft een theepartijtje en Minatori is ook uitgenodigd. - Het Kunstfestival is vandaag en Clod heeft een aantal schilderijen van Trinket gemaakt. Helaas is Trinket daar zelf niet blij mee.
Blaine wordt jaloers op Nella haar Deeldag kraampje... - Clod doet mee aan Hoefjes Got Talent, maar wordt onzeker als hij erachter komt dat zijn talent anders is dan dat van andere paarden.
Trinket wordt wordt jaloers als Nella tijd doorbrengt met Minatori in het winkelcentrum. - Nella en Trinket geven een balletvoorstelling als er een bijziende cyclops opduikt die hun show verpest.
Snorkelmanders proberen roet in het eten te gooien tijdens de Castlehaven Stranddag. - Koningin Mam organiseert een speurtocht, maar Olivia is er niet blij mee dat ze met Stinkie in een team moet en probeert ook nog eens vals te spelen.
Nella neemt wat wilde beestjes mee naar school om te laten zien, maar dat gaat allemaal niet zo goed. - Twee reuzen broers zijn het niet met elkaar eens, waardoor de koets van Nella's familie vast staat op de brug.
Als een Griffiesnoek het Giganti-bos bedreigt, heeft Ridder Coach de missie om hem te verjagen. Maar Nella komt met een andere oplossing. - Stinkie wil dolgraag ridder worden. Maar kan dat eigenlijk wel, een drakenridder?!
Het is Koninklijke Familieportretdag en Nella heeft er superveel zin in! Maar als alles misgaat komt het portret in gevaar en komt Nella in actie. - Er vallen enorme sneeuwballen op Castlehaven en Nella gaat uitzoeken hoe dat komt.
Nella en Trinket komen in een lastig parket als ze moeten kiezen tussen twee slaapfeestjes. - Als de Grote Krabbel Ster te zien is willen Nella en haar vriendjes dolgraag het bos in. Helaas mogen ze er niet op uit als het donker is.
Olivia, het nichtje van ridder Blaine komt op bezoek en ze is erg stijlvol. Nella en Trinket willen graag indruk op haar maken. - Er wordt een wedstrijd gehouden om de dapperste ridderheld te kiezen.
Het is kerstavond in Castlehaven, en de Kerstman bezoekt het koninkrijk. Maar als sneeuwdraken zijn zak met cadeautjes afpakken, is het aan Nella en haar vrienden om op een zoektocht te gaan om de feestdagen te redden!
Nella zoekt naar de Kristallen Ijspegel om het te laten sneeuwen voor het Sneeuwfestival. - Nella en haar vrienden moeten samenwerken om het toernooi om de Castelhavenbeker te winnen.
Blaine wil iedereen laten schrikken op Nella's grote Halloween feest. - Gork heeft een beetje te veel plezier als hij wordt uitgeroepen tot Koning van de Dag.
De scouts van Castlehaven gaan kamperen en daar zijn badges te verdienen. Ridder Blaine is van plan ze allemaal te verdienen. - Nella probeert te bemiddelen tussen de Bergdraken en de Rivierdraken maar dat lijkt in de soep te lopen.
Nella moet al haar vrienden en familie redden van de Valse Tovenaar Badalf!
Trinket doet mee aan een rolschaatswedstrijd maar dat gaat niet meteen op rolletjes... - De kinderen voeren een toneelstuk op en Blaine hoopt op de hoofdrol. Maar als Garret die krijgt is hij zo teleurgesteld dat hij de boel saboteert.
Fladder wordt jaloers als Nella Flapper vraagt om haar post te bezorgen. - Nella moet drie hydra-zusjes leren om op hun beurt te wachten voor ze het Oogstfestival verpesten.
Prinses Nella is een jong meisje die de burgers van het koninkrijk van haar ouders beschermt door bij gevaar te veranderen in een ridderprinses.
Nella en haar vriendjes verdwalen in Minatori. - Castlehaven's Koninklijke Wetenschapstentoonstelling begint en Nella en Garret kunnen maar niet bedenken wat ze zullen maken. Als ze ook niet naar elkaar luisteren, veroorzakt dat problemen.
Als Trinket door een ongeluk haar hoorn bezeerd, raakt hij beschadigd. Ze gaan opzoek naar de Eenhoorn Van Het Meer, in de hoop dat die kan helpen. - Trinket dreigt haar lievelingsknuffel kwijt te raken tijdens de Grote Weggeefdag!
Garret raakt in de problemen als Badalf de Valse Tovenaar zijn Ridderlijke Ruilplaatjes steelt. Nella schiet hem te hulp. - Nella en Trinket doen mee aan een Yoghurtijssmaak-wedstrijd.
Als Nella en haar vriendjes hun enige chique outfits vies maken is iedereen in paniek. - Nella zit samen met Sneeuwklok in een team tijdens een potje Drakentikkertje.
Nella en haar vriendjes worden uitgenodigd in het mysterieuze Sprankelburg Koninkrijk maar niemand weet waar dat ligt! - Als Blaine in de problemen komt tijdens het bergbeklimmen, komt Nella hem redden!
Als het regent worden Nella en haar vriendjes gedwongen om binnen te spelen. - Nella en Olivia gaan samen Schattige Beestjes kijken, maar als Olivia liever niet toegeeft dat ze dingen niet weet, brengt ze iedereen in de problemen.
Als Badalf De Valse Tovenaar de instrumenten van Nella en Olivia pikt moeten ze samenwerken om ze terug te krijgen! - Clod trekt in bij Trinket als zijn stal verbouwd wordt.
Als Trinket op mysterieuze wijze bevroren wordt op de Kermis van Castlehaven wijst iedereen naar Badalf. - Nella gaat op avontuur om zeldzame ingrediënten voor Trinket's bijzondere nagellak te vinden.
Nella gaat op missie om Blingbessen te vinden in de Mosbessenmijn zodat ze de lievelingspannenkoeken van mam kan maken voor het ontbijt! - Nella en Blaine moeten drie drakenbaby's vinden die ervandoor zijn gegaan tijdens een speelmiddag.
Als Nella's zwaard waanzinnig nieuwe krachten krijgt vindt ze het moeilijk om die onder de knie te krijgen. - Vandaag vindt het Castlehaven Steekspel Toernooi plaats en iedereen wil winnen!
Nella en haar vriendjes nemen deel aan een superspannende skelterrace! - Nella en Blaine gaan op zoek naar het mysterieuze Slotgracht Monster.
Trinket laat zien hoe dapper ze is en krijgt van de Eenhoorn van het Meer een prachtige nieuwe koets. - Nella en Cici slaan de handen ineen en richten de Castlehaven Reddingsclub op!
Nella en haar vriendjes ontdekken een Koninkrijk in de wolken. - Als Trinket en Olivia in vieze hagedissen worden veranderd, moet Nella een oplossing vinden.
Nella, Garrett en Blaine strijden voor de jaarlijkse Dapperheidsprijs en dat zorgt voor chaos. - Badalf de Valse Tovenaar steelt een magisch zwaard waarmee hij dingen in zand verandert.
Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers