Plop & Felle

Plop & Felle

Felle is het jonge en hippe nichtje van Kabouter Plop. Zij gaat dagelijks op bezoek bij haar oom om honderduit te vertellen over de dingen die haar bezighouden.

Afleveringen

8 afleveringen

Felle gaat naar de kabouterdisco. Ze wil graag haar nieuwe dansmoves oefenen, en gaat met een plaat naar haar oom Plop. Wanneer ze haar moves toont, vindt Plop het maar een rare dans.
Plop ruimt de melkherberg op, wanneer Felle binnenkomt met een rugbybal. Wanneer ze Plop toont hoe je rugby moet spelen, zegt hij dat ze voorzichtig moet zijn. Hij heeft namelijk al wat meegemaakt toen Klus eens langskwam met een voetbal.
"De deur van Plop is kapot, en dat zal Felle geweten hebben: ze botst er met volle snelheid tegenop! Plop zegt dat hij ze zal maken, maar Felle stelt voor om de hulp van Klus in te roepen. Dat ziet Plop niet zitten, en hij vertelt waarom.
Plop en Felle spelen samen verstoppertje. Plop probeert zich onder tafel te verstoppen, maar Felle heeft hem snel gezien. Felle vraagt zich af of Plop nog andere spelletjes met zijn vrienden speelt, en daar kan Plop heel wat over vertellen.
Felle vlucht van thuis omdat ze schoonmaaktaakjes heeft gekregen, en daar heeft ze geen zin in. Ze droomt hardop over een machine die al die taakjes zou kunnen uitvoeren, en daar heeft Plop een goed verhaal over.
Felle heeft gedroomd dat ze de beste kabouterdrumster van het dorp was, en wil nu ook leren drummen. Ze verrast Plop met een optreden in de melkherberg. Plop vertelt een verhaal over Klus, die ook drummer wou worden.
Felle komt op bezoek bij Plop, en heeft een reuzehonger omdat ze vergat te ontbijten. Plop schotelt haar plopkoekjes voor. Felle vindt de koekjes overheerlijk, en vraagt zich af of er iemand is die de koeken even lekker kan bakken als Plop.
Plop heeft zich verkleed als spook om Felle bang te maken, maar die reageert helemaal niet zoals hij dacht. Felle weet zich te verzetten en is niet bang van spoken. Plop vertelt over die keer dat hij oog in oog met een spook stond.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
PROMO: Bespaar nu 30%
€ 8,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks