Nachtwacht

Nachtwacht

Een weerwolf, een elf en een vampier gaan de strijd aan met allerlei kwade wezens uit de onderwereld.

Afleveringen

13 afleveringen

Schemermeer bevindt zich gehuld in een mysterieuze mist. Wanneer er steeds meer inwoners beginnen te verdwijnen gaat de Nachtwacht zich zorgen maken.
De dryade is doorgaans een vredelievend wezen, maar wanneer het ziet hoe de mensen in Schemermeer met hun natuur omgaan besluit het actie te ondernemen.
Helena heeft een antiek schilderij gekocht en ondanks gemengde reacties besluit ze het in de herberg te hangen. Wat niemand echter weet is dat er een gevaarlijk wezen in het kunstwerk gevangen zit.
In korte tijd raakt een aantal bewoners van Schemermeer doodsbang door hun allergrootste angsten. Hun haar krijgt ook een witte streep.
Wanneer een schattenjager een antiek kistje vindt, brengt hij heel Schemermeer in groot gevaar. Een draak neemt de identiteit aan van een van de Nachtwachts bekenden.
Graaf Ragul heeft Vladimir in zijn macht. Vega, Keelin en Wilko proberen hun vriend te redden voordat het te laat is.
Sacha raakt op een dag plotseling vermist. Als Helena ongerust op zoek naar haar nichtje gaat, verdwijnt ze vervolgens zelf ook.
De stanislem charmeert zijn slachtoffer om hem of haar uiteindelijk een kus des doods te geven. Dit doet hij door zich perfect aan te passen aan de voorkeur van zijn prooi.
Op een dag zijn Sacha en Helena ineens verdwenen. Ook blijkt niemand ooit van de dames te hebben gehoord. De Haxa heeft de Sacha en Helena behekst en wil zo haar kring uitbrengen.
Alle bovennatuurlijke krachten, ook van de Nachtwacht, worden gestolen door de Safnari.
Een mysterieus wezen in Schemermeer doet de tijd in een lus keren, wat enkel Keelin beseft. Elke dag verloopt exact hetzelfde, totdat om één over twaalf de klok terugkeert.
Helena gedraagt zich plots onvriendelijk en gestrest. Ook moeten ineens alle kinderen het dorp uit. Een legende voorspelt dat de demon Lilith alle achter achterkleinkinderen van haar vijanden zal meenemen naar de onderwereld.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
€ 9,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks