Jamie's Job Hunt

Jamie's Job Hunt

Stel dat Jamie-Lee Six geen influencer meer zou zijn, wat zou dan haar droomjob zijn? In Jamie's Job Hunt gaat ze, samen met enkele sidekicks, op zoek naar de meest interessante jobs met hilarische situaties als resultaat. Vindt ze haar droomjob?

Afleveringen

4 afleveringen

Samen met Gerben Tuerlinckx stapt Jamie-Lee in de voetsporen van Pommeline en worden ze tattoo-artist voor een dag. Daarna belandt ze samen met Jonathan Medart in de dierenwereld.
Jamie-Lee gaat samen met Fabian Feyaerts de job van een spinning-instructeur op zich nemen. Bij Cyclo Studio geven ze les aan 15 sportievelingen en geven ze het beste van zichzelf. Samen met Elodie Gabias ontdekken ze de frituur.
Samen met dj Louis XIV leren ze knippen als een echte kapper. Daarna trekt Jamie-Lee naar De Panne, waar ze samen met Elodie Gabias in het hotel van Plopsaland gaat werken.
Jamie-Lee vertelt samen met dj Louis XIV verschillende weetjes over Gent tijdens hun job als toeristengids. Daarna komen we te weten hoe valiezen nu eigenlijk in een vliegtuig worden geladen.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
€ 9,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks