Jamie's Job Hunt

Jamie's Job Hunt

Stel dat Jamie-Lee Six geen influencer meer zou zijn, wat zou dan haar droomjob zijn? In Jamie's Job Hunt gaat ze, samen met enkele sidekicks, op zoek naar de meest interessante jobs met hilarische situaties als resultaat. Vindt ze haar droomjob?

Afleveringen

8 afleveringen

Welke job is dé droomjob van Jamie-Lee als ze geen influencer meer zou zijn? Ze gaat Dixi's kuisen met Nicolas Caeyers en vissen kuisen met Caroline Van Cauter.
Jamie-Lee waagt haar kans bij de slager met Céline Dept, waar ze de perfecte worst leren maken. Samen met Dangie Opdecam voert ze daarna levende muizen aan slangen in de reptielenwinkel.
Jamie-Lee steekt samen met Jasper Publie de handen uit de mouwen achter de vuilniskar. Taxidermie daarentegen, is niet aan Jamie-Lee en Céline Dept besteed.
Jamie-Lee overwint haar hoogtevrees met Flo Windey tijdens het ramen wassen. Daarna moet ze vroeg uit de veren en helpt ze, samen met Louis XIV, bij de bakker om broodjes en taarten te bakken.
Samen met Nicolas Caeyers gaat Jamie-Lee helpen op de melkboerderij waar ze de pasgeboren kalfjes moeten verzorgen. Een job als imker daarentegen, bevalt Jamie-Lee niet. Samen met Arnaud Snauwaert gaat ze op onderzoek in de bijenkorf!
Waxen, het is een pijnlijke zaak. Jamie-Lee gaat samen met Elodie Gabias helpen in het schoonheidssalon. Daarnaast ontdekt ze dat verhuizen zeker niet haar droomjob is. Ook bij TJ mist het enthousiasme.
Jasper Publie en Jamie-Lee zijn geboren pizzamakers en -koeriers voor Domino's. Dat bewijzen ze in deze aflevering van Jamie's Job Hunt! Jietse Pauwaert steekt samen met Jamie-Lee een handje toe in de ijskar.
Niets zo passend bij Elodie Gabias als de McDonald's. In de laatste aflevering van Jamie's Job Hunt testen ze misschien wel Jamie-Lee's én Elodie's droomjob. Ook ziet ze een toekomst bij de politiepatrouille, samen met Jietse Pauwaert.

Anderen bekeken ook

Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers