Jamie's Job Hunt

Jamie's Job Hunt

Stel dat Jamie-Lee Six geen influencer meer zou zijn, wat zou dan haar droomjob zijn? In Jamie's Job Hunt gaat ze, samen met enkele sidekicks, op zoek naar de meest interessante jobs met hilarische situaties als resultaat. Vindt ze haar droomjob?

Afleveringen

6 afleveringen

Jamie-Lee waagt haar kans bij de slager met Céline Dept, waar ze de perfecte worst leren maken. Samen met Dangie Opdecam voert ze daarna levende muizen aan slangen in de reptielenwinkel.
Jamie-Lee steekt samen met Jasper Publie de handen uit de mouwen achter de vuilniskar. Taxidermie daarentegen, is niet aan Jamie-Lee en Céline Dept besteed.
Jamie-Lee overwint haar hoogtevrees met Flo Windey tijdens het ramen wassen. Daarna moet ze vroeg uit de veren en helpt ze, samen met Louis XIV, bij de bakker om broodjes en taarten te bakken.
Waxen, het is een pijnlijke zaak. Jamie-Lee gaat samen met Elodie Gabias helpen in het schoonheidssalon. Daarnaast ontdekt ze dat verhuizen zeker niet haar droomjob is. Ook bij TJ mist het enthousiasme.
Jasper Publie en Jamie-Lee zijn geboren pizzamakers en -koeriers voor Domino's. Dat bewijzen ze in deze aflevering van Jamie's Job Hunt! Jietse Pauwaert steekt samen met Jamie-Lee een handje toe in de ijskar.
Niets zo passend bij Elodie Gabias als de McDonald's. In de laatste aflevering van Jamie's Job Hunt testen ze misschien wel Jamie-Lee's én Elodie's droomjob. Ook ziet ze een toekomst bij de politiepatrouille, samen met Jietse Pauwaert.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
PROMO: Bespaar nu 30%
€ 8,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks