Is Crypto het Nieuwe Goud?

Is Crypto het Nieuwe Goud?

Een inkijk in de wereld van virtuele valuta maar ook in die van digitale kunst. Er gaat geen dag voorbij of je leest dezer dagen over crypto. De serie werpt ook een diepere blik op NFT's, die vaak in één adem worden genoemd met cryptocurrency.

Afleveringen

4 afleveringen

Quinten François is educatief crypto-influencer en gelooft sterk in Bitcoin. Bruno en zijn gezin zijn grote crypto-ondernemers en kochten Bitcoin lang geleden aan 90 Dollar. NFT-artist Vexx is een wereldbekende naam in de kunstwereld.
Niko, hij is al 5 jaar unbanked, een moderne hippie die door crypto het systeem wil veranderen. David hekelt de media die spreekt over een crash. Het werk van NFT artist VEXX is tot ver over de landgrenzen bekend en verkocht.
Sinds het begin wordt crypto geassocieerd met misdaad. De vele hacks en scams helpen hier niet aan mee. Griet kon persoonlijk ondervinden dat er velen zijn met slechte bedoelingen en verloor tienduizenden euro's door verschillende scams.
Het werk van VEXX was te zien op Times square in NY en hangt tussen Banksy en Warhol in het Moco Museum. Rhymezlikedimez is een klinkende naam in de kunst wereld, hij werkte samen met Bruno Mars, Dua Lipa, Lil Uzi Vert, Wiz Khalifa.

Anderen bekeken ook

Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers