De 42 Kinderen van de Goeroe

De 42 Kinderen van de Goeroe

De reeks brengt het nooit eerder vertelde verhaal van Edgard Doulière, een geitenboer en zelfverklaarde psychotherapeut uit Brussel, die vanaf de jaren zeventig tientallen mensen naar zijn opgerichte sekte in Zuid-Frankrijk lokt.

Afleveringen

4 afleveringen

Sekteleider Edgard Doulière keert naar zijn geboorteland België terug om er volgelingen te ronselen die met hem in het zuiden van Frankrijk willen verblijven. De Vlaamse Linda is één van hen.
Tijdens nachtelijke rituelen met gemaskerde mannen worden de vrouwen uit de sekte van Doulière bevrucht. Volgelinge Bétou bevalt in 1984 van een dochter Zilpa en de goeroe duidt een vader voor haar aan.
Denyse, de vrouw van Georges Simenon, raakt in de ban van de goeroe. Die dwingt haar een boek te schrijven over de turbulente relatie met de wereldbekende schrijver. Na het verschijnen van dat boek pleegt dochter Marie-Jo zelfmoord.
Na haar vlucht uit de sekte ontmoet de Vlaamse Linda de goeroe opnieuw. Ze gaat met hem op reis. Zijn laatste levensjaren trekt de goeroe zich met zijn enkele volgelingen terug in een klein Frans dorpje. Dochter Sephorah bezoekt die plaats.

Anderen bekeken ook

Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers