Iedereen K3

Iedereen K3

In elke aflevering van Iedereen K3 nemen Hanne, Marthe en Klaasje hun fans op sleeptouw met een mix van rubrieken en onderwerpen, die allemaal deel uitmaken van het 'K3-zijn': dansen, zingen, sporten, koken, fashion, knutselen, ...

Afleveringen

13 afleveringen

Jacques Vermeire komt langs en leert de meisjes van K3 bulderlachen en gekke bekken trekken. Marthe maakt de Pina Colada vlaggenlijn en Klaasje kiest voor een vlechtkapsel. Eindigen doen ze met de song Hallo K3.
Stemacteur Govert Deploige leert K3 hoe je stemmetjes inspreekt. Klaasje laat ons zweten met een stevige Latino workout. Marthe leert ons hoe we pompons kunnen maken. En eindigen doen ze samen op het nummer Play-O.
De einige echte zangcoach van Studio 100, Kristof Aerts, komt K3 zangles geven. Klaasje maakt een glittermicrofoon en Hanne zorgt ervoor dat iedereen volledig ontspannen is door een relaxmoment. Ze eindigen met Heyah Mama.
Adil El Arbi vertelt aan K3 wat de taak van een regisseur precies inhoud. Hanne maakt een kleurrijk ballonnengordijn en Marthe geeft ons een inkijk in de enige echte K3-kleerkast. Eindigen doen ze met Boembiboemboem.
Belle Perez, de koningin van de Vlaamse Latinomuziek, komt langs. Marthe verwent ons met de overheerlijke Pina Colada cocktail. Klaasje pimt een zonnebril en samen zingen ze Pina Colada.
William Boeva bewijst dat humor je allersterkste wapen is. Hanne laat ons watertanden met een overheerlijk bananenijsje en Klaasje gaat aan de slag met een geknoopte T-shirt. Eindigen doen ze met De drie Biggetjes.
Clara Cleymans dompelt K3 en de kids in de studio onder in de wereld van de klassieke muziek. Hanne kiest voor een stevige hiphop workout. Marthe maakt de enige echte Aliyee T-shirt met glitterster. En afsluiten doen ze met Eyo.
Yanina Wickmayer, een van de beste tennisspeelsters van ons land komt op bezoek. Klaasje gaat aan de slag met wafels op een stokje. Marthe toont ons hoe je helemaal zelf een podium kan maken en samen zingen ze Popgroep.
Ellemieke Vermolen bewijst dat lekker en gezond koken een perfecte combinatie kan zijn. Marthe maakt de spieren warm met een pittige party workout. Hanne knutselt handtekeningenkaartjes. En eindigen doen ze met Disco Oma.
Radiopresentator Maarten Vancoille is op bezoek in de loft. Klaasje maakt gezonde donuts op basis van appel. Hanne organiseert een feestje vol glitters en samen zingen ze On Va Danser.
Sean Dhondt geeft Marthe, klaasje en Hanne allerlei tips om nog stoerder te worden. Klaasje kiest voor een fleurige orignami hartjeslijn. Hanne toont ons hoe we een halve dot kunnen maken in onze haren. En ze eindigen met Ushuaia.
De Nederlandse duizendpoot Tim Douwsma leert ons vanalles over musical. Hanne kiest voor een wel heel speciale pizza, een watermeloenpizza. Marthe organiseert een heus regenboogfeestje. En afsluiten doen ze met Liefde is Overal.
De enige echte choreograaf van K3 komt op bezoek en dat is niemand minder dan Axana Ceulemans. Klaasje pimpt haar schoenen met hippe veters. Marthe maakt een haarband om haar kapsel te stylen. En samen zingen ze Hippie happy Holdiay.
Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers