K3 Roller Disco Club

K3 Roller Disco Club

Leer samen met K3 quizzen, koken, zingen, rolschaatsen en nog veel meer in de vertrouwde Roller Disco.

Afleveringen

8 afleveringen

In de Roller Disco Club leert K3 ons de juiste techniek om achterwaarts te schaatsen. We maken energy cake pops en we zingen uit volle borst mee met 10.000 luchtbalonnen. Tijdens de quiz van Marcel bouwt K3 om ter hoogst een bekerpiramide.
Klaasje slalomt op schaatsen tussen ijshoorntjes terwijl Marthe en Hanne uitleggen hoe je dat nu juist doet. De meisjes delen hun favoriete sprookje en pimpen rolschaatsen met franjes. Guus speelt Mamasé in de karaoke voor K3 en de kids.
Vandaag passeert de Top Vijf bekende gezichten uit de K3 Roller Disco de revue. Hanne, Marthe en Klaasje ontdekken dat je best bescherming draagt als je rolschaatst en Quizmaster Marcel heeft iets met druiven en stokjes voor ons in petto.
Tijdens K3 Oeps krijgen de meisjes heel speciale moves te zien. Gelukkig leren we vandaag stoppen tijdens de Rolt tutorial. We pimpen onze drinkfles met action painting en kijken naar de vijf leukste verkleedpartijen uit de Roller Disco.
De kids en K3 zingen samen 'Ik zal altijd blijven dromen' tijdens de Karaoke van DJ Guus. Marthe pimpt onze sporttas met gekke pomponnen en tijdens de quiz trekt K3 wel heel gekke bekken om een koekje te kunnen eten.
Kan je een pirouette draaien op rolschaatsen? K3 leert het ons vandaag aan. We komen de bijnamen van Hanne, Klaasje en Marthe te weten en we maken onze skatehelm nog mooier met een echte unicorn. K3 gaat ook helemaal los op Whoppa.
Een Top Vijf van gekke fratsen van Marcel uit de Roller Disco? Dat belooft. Welke zou K3 op één plaatsen? Om te bekomen van alle gekheid maken we een lekkere cocktail met Hanne en zingt K3 Luka Luna op het Roller Disco podium.
Na de unicorn helm waagt K3 zich nu ook aan kleurrijke unicorn koekjes. Ze voorspellen de afloop van de Oeps filmpjes en lachen zich een bult met Roller Disco bloopers. En smeer je stembanden in want Guus heeft weer tophits klaarstaan.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
PROMO: Bespaar nu 30%
€ 8,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks