Halo

Halo

Aliens bedreigen het bestaan van de mensheid in een epische 26ste eeuwse krachtmeting. Deze serie werd gebaseerd op de gelijknamige videogame, 'Halo'.

Afleveringen

9 afleveringen

Master Chief, een cybernetisch verbeterde supersoldaat, verdedigt de mensheid in de 26e eeuw tegen het buitenaardse Covenant.
John neemt Kwan mee naar een oude vriend en komt meer te weten over het mysterieuze object dat het Verbond en Makee vastbesloten zijn te stelen. Nu de buitenaardse dreiging toeneemt, heeft Dr. Halsey een plan om met John's gedrag om te gaan.
John ontmoet zijn nieuwe partner en ontdekt geheimen in zijn eigen geheugen. Kwan wil terug naar Madrigal om de strijd van haar volk voor onafhankelijkheid voort te zetten, maar Soren heeft andere plannen.
Geleid door zijn visioenen neemt John Halsey en Cortana mee naar waar het allemaal begon op zoek naar antwoorden uit zijn verleden. Kwan gaat op zoek naar een leger. Miranda ontdekt een mogelijk verband tussen het artefact en iets veel groters.
Kwan en Soren zijn op de vlucht en hebben geen opties meer. Ze verschillen van mening. John doet een vreselijke ontdekking en de oorlog woedt vreselijk verder...
John confronteert Dr. Halsey met de leugens uit zijn verleden. De nieuwe gevangene lijkt John beter te kennen dan hij zichzelf kent.
Kwan's reis om het 'ware doel' van haar familie te ontdekken, voert haar diep in de woestijnen van Madrigal. Soren is geobsedeerd door onafgemaakte zaken.
Makee en John worden het eens en hebben een gedeelde visie. Halsey krijgt een laatste kans om haar missie én zichzelf te redden.
Verslagen, gehavend en verraden, leidt John 117 de Spartanen op een zelfmoordmissie om de Halo te vinden en de mensheid te redden. Maar tegen welke prijs?

Anderen bekeken ook

Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers