Free Love Paradise

Free Love Paradise

Zes koppels wagen zich aan een relatie-experiment. In het paradijselijke Mexico experimenteren ze met de vrije liefde: een open relatie. Zijn lust en jaloezie met elkaar te verzoenen?

Afleveringen

6 afleveringen

Experimenteren met de vrije liefde is voor alle koppels gloednieuw. Ze hebben er nog geen ervaring mee. Tijdens de eerste kwartetdates blijkt al snel dat iedereen zo zijn eigen reden heeft om aan dit experiment deel te nemen.
Tijdens dit ultieme relatie-experiment bepalen ze zelf hoeveel vrijheid én grenzen ze elkaar geven. Maar het is lastig toenadering te zoeken met anderen terwijl hun partner erbij zit. Maar ze krijgen extra hulp bij het experiment.
Het eerste feestje in de Secret Garden heeft de lust zeker aangewakkerd. Vrijgezel Laura is meteen de favoriet van alle koppels. Gaêtan is op stap met vrijgezel Charlotte.
Cristina en Gaêtan hebben hun zinnen op vrijgezel Laura gezet voor hun trio. Robin en Kéty gaan op stap met Lindy en Keanu. 's Avonds wordt er opnieuw gefeest in de Secret Garden.
Er hangt nog een ongemakkelijke stilte in de slaapkamer van Gaêtan en Cristina. Shantie wil nog steeds seksueel experimenteren met een andere vrouw.
De zes koppels mogen hun favoriete vrijgezellen uitnodigen voor een feestje op Couples' Beach. Gaêtan wil die avond maar één ding; een trio met Cristina en een andere vrouw.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
€ 9,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks