Ex On The Beach UK

Ex On The Beach UK

Acht single mannen en vrouwen vertrekken op droomreis waarbij ze hopen dat de vonk tussen hen overspringt. Wat ze niet weten, is dat hun exen ook van de partij zijn.

Afleveringen

12 afleveringen

De nieuwe zoektocht naar de liefde begint op het strand in Mexico. Daisy, de socialite uit Chelsea zuigt zich vast aan Aaron en Bobby uit Essex gaat voor Rhianne. Maar gooit de eerste ex roet in het eten?
Het daten gaat verder en Bobby en Bayley storten hun hart uit bij elkaar. Is Aaron nog geïnteresseerd in Daisy nu hij iemand anders op het oog heeft?
Aaron neemt afstand van Daisy, maar kan hij Dominika veroveren? Een nieuwe ex arriveert en dreigt de relatie van Bobby en Bayley te verpesten.
Bayley breekt Bobby's hart en Daisy wil hem maar wat graag troosten. Aaron blijft achter Dominika aan jagen en een vip-gast veroorzaakt drama in het huis terwijl een koppel naar huis moet.
Zal een nieuwe gast Josiah gelukkig maken? Daisy heeft een dubbele tegenslag. Ze is er kapot van dat haar ex Matty haar niet terug wil, en de vriendschap met de meiden ligt aan diggelen.
Een nieuwe ex zet de wereld van George op zijn kop en Bobby grijpt deze kans om wraak te nemen. Natalee wil toestemming van Daisy om met Matty te gaan.
Daisy hoopt dat een nieuweling eindelijk haar prins zal zijn. Bobby ziet weer wat in Rhianne en een speciale kracht haalt voor het eerst de thuisbasis naar de villa!
Katie krijgt een speciale kracht die het einde kan betekenen voor een van de originele deelnemers, George twijfelt aan Bayley's betrouwbaarheid en een nieuwe ex bedreigt alle koppels.
De nieuwe Ex leidt tot enorme ruzie tussen Dominika en Aaron, het loopt mis tussen tortelduifjes Nat en Matty en Alicia krijgt een verrassing voor haar 21e verjaardag.
De strijd tussen Daisy en Natalee laait op. Bayley is jaloers door het geflirt van George en Katie en een nieuwe bewoner wakkert bij Alicia meerdere emoties aan.
Alex krijgt een kans op een romance met de nieuwe 'gekke' Dominika. Natalee en Matty komen nader tot elkaar. Een schokkende nieuwkomer kan het einde betekenen voor George en Bayley.
Het thema van het eindfeest is 'Dag Van De Doden'. Kunnen de meiden van het eerste uur als vriendinnen vertrekken? Zijn er stellen die overleven? Of zorgt de laatste nieuwkomer ervoor dat de hele villa op instorten staat?
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand € 13,95 € 19,95 € 8,95 € 11,95 € 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Basic jaarlijks