Everyone Else Burns

Everyone Else Burns

David en zijn familie maken deel uit van een zeer religieuze gemeenschap. Ze doen er alles aan om te vermijden dat ze in het hellevuur belanden, maar de wereldse verlokkingen maken dat niet altijd even gemakkelijk.

Afleveringen

6 afleveringen

In een krampachtige poging om ouderling te worden in zijn extreem puriteinse kerk, besluit David om schaamteloos te zwelgen in zijn eigen ego. Dochter Rachel vindt zijn piƫteit vermoeiend en wordt op sleeptouw genomen door een afvallige jongen.
David ploegt door de oudste tekstrol van de kerk om te bewijzen dat hij uit het juiste hout is gesneden om ouderling te worden. Rachel probeert een gsm te bemachtigen, maar dat brengt haar enkel dichter bij de persoon die ze wil mijden.
David en Rachel clashen allebei met de andere sekse wanneer ze vruchteloos proberen om Fiona en Josh te begrijpen. Hulp komt uit een onverwachte hoek.
David moet toegeven dat hij zondig beeldmateriaal verzamelt, Rachel twijfelt over wat Josh voor haar betekent en Aaron is gefrustreerd wanneer zijn kunst verkeerd begrepen wordt.
David probeert een band op te bouwen met Aaron, maar zijn pogingen worden gefnuikt door zijn vreemde accomodatiekeuzes tijdens een uitje. Fiona geeft per ongeluk toe aan een verleiding. Rachel stoot op meerdere tegenslagen.
Verscheidene kapittels van 'The Order' komen samen om een nieuwe doop te vieren. David ontdekt dat zijn persoonlijke fouten het pad naar acceptatie verlichten. Rachels geloof wankelt na enkele ferme opdoffers.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand € 13,95 € 19,95 € 8,95 € 11,95 € 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Basic jaarlijks